‌ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت تشکل‌های کشاورزی در طرح «از مزرعه تا سفره» فارس

خبرگزاری ایسنا شنبه 17 شهریور 1403 - 14:45
سرپرست سازمان تعاون روستایی فارس خواستار بهره‌گیری از ظرفیت تشکل‌های کشاورزی در طرح «از مزرعه تا سفره» در این استان شد.

نشست هم‌اندیشی به منظور ارتقای کیفیت اجرای طرح «از مزرعه تا سفره» در استان فارس با حضور رشیدی سرپرست سازمان تعاون روستایی استان فارس، پاکاری معاون تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان، سلیمی مدیر توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس، همچنین مدیرعامل اتحادیه تعاون روستایی استان فارس و همکاران  سازمان میادین شهرداری، اتاق اصناف و میدان میوه و تره بار امروز، ۱۷ شهریورماه در شیراز برگزار شد.

سرپرست سازمان تعاون روستایی استان فارس در این نشست با مرور فرآیند اجرای طرح از مزرعه تا سفره گفت: این طرح ابتدا در آذرماه سال ۱۴۰۱ با مشارکت تعاون روستایی و با حمایت دستگاه های بین بخشی آغاز شده و با تغییراتی در حال پیگیری است.

حمید رشیدی ادامه داد: هم‌اکنون این طرح با تصمیم استانداری با محوریت اتحادیه خرده‌فروشان در حال اجرا است که بر اساس تصمیم استانداری طرح باید با بهره‌گیری از ظرفیت تشکل‌های بخش کشاورزی ارتقا پیدا می‌کند.

انتهای پیام

منبع خبر "خبرگزاری ایسنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.