به گزارش خبرگزاری صداوسیما، حجتالاسلام محمدحسنی در آیین اختتامیه جشنواره سراسری سرود آجا و سومین کنگره ملی شعر ارتش اظهار داشت: این برنامه بخشی از زحمات همکاران بنده طی سال در حوزه شعر و موسیقی بوده و در این زمینه نقش مربیان و سرگروه ستودنی است.
رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش در ادامه درباره نقش هنر عنوان کرد: هنر بازشناسی زیباییهای حقیقی از زیباییهای مجازی و بدلی برای معماری هرچه بهتر زندگی است.
حجتالاسلام محمدحسنی درباره تأثیر هنر از منظر اسلام بیان کرد: هنر، روح اسلام و اسلام نیز روح زندگی است. اگر اسلام را به درستی مطالعه کنیم به مجموعه فاخر آسمانی میرسیم. اسلام نهتنها دین هنر، بلکه خود هنر است و در آیات و روایات چیزی جز هنر نمیبینیم.
رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش همچنین درباره ارتباط ارتش و هنر گفت: ارتش جمهوری اسلامی ایران یک ارتش هنرمند، هنردوست و هنرپرور است. ارتش نهتنها یک ارتش هنرمند، بلکه یک ارتش هنرور است و خانوادههای بسیار فرخنده و شاعرهای دارد.
حجتالاسلام محمدحسنی اظهار داشت: اگر احساسات پاک جوانان به درستی منعکس شود، روحیه دشمن خرد میشود و میشکند.
رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش با بیان اینکه برخی ویژگیهای هنری در ارتش جمهوری اسلامی نهفته است که باید بیشتر به آن پرداخته شود، افزود: ذخیره ارزشمندی در میان کارکنان، خانوادهها و فرزندان و کارکنان عزیز وظیفه ارتش وجود دارد و ما به این ذخایر افتخار میکنیم.
حجتالاسلام محمدحسنی همچنین درباره ارتباط این سازمان و هنر گفت: سازمان عقیدتی سیاسی ارتش خود را موظف به حمایت از هنر و تبلیغ آن میداند و وظیفه خود میدانیم که چراغ هنر را در ارتش هر روز پر فروغتر کنیم.
رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش یادآور شد: در دوران کرونا تنها ارتش بود که با استفاده از فضای مجازی، دورسخنی و دورتمرینی توانست چراغ هنر را در آن مقطع روشن نگه دارد. ما تا پای جان از هنر فاخر حمایت خواهیم بود.
حجتالاسلام محمدحسنی درباره ضروریترین و اثربخشترین هنرها نیز عنوان کرد: موسیقی از همه هنرهای دیگر در زندگی ضروریتر و اثربخشتر است. به یاد داریم که با شنیدن مارشهای نظامی در زمان دفاع مقدس حس و حال عجیبی پیدا میکردیم و تمام ایران در آن زمان، حماسهای میشد.
رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش با بیان اینکه موسیقی غذای روح انسان است به شرط آنکه غذای فاخر باشد، گفت: نوع سالم موسیقی غذای روح انسان و یکی از ضروریترین نیازهای بشر است که ما وظیفه داریم آن را در قالبهای متنوع پشتیبانی و حمایت کنیم. همانطور که در زمینه تولید سلاح به خودکفایی رسیدیم، امروز باید در حوزه هنر هم به نقطه اتکا برسیم.