به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، دومین گردهمایی سالانه فعالان هوش مصنوعی با مشارکت بخش خصوصی و با حضور شرکتهای دانشبنیان و فعالان این حوزه، در محل صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد.
این رویداد در زیستبوم هوش مصنوعی، کارآفرینی و نوآوری و با هدف شبکهسازی بازیگران مؤثر و فعالان این حوزه برگزار شد.
همزمان با این رویداد، ۳۰ شرکت فعال در حوزه هوش مصنوعی دستاوردهای خود را در حوزههایی مانند پردازش تصویر، پردازش متن، کاربردهای هوش مصنوعی در حوزه مالی، بسترهای توسعه هوش مصنوعی، در نمایشگاه ارائه کردند.
دبیر اجرایی دومین رویداد گردهمایی سالانه فعلان هوش مصنوعی درباره اهداف برگزاری این رویداد گفت: این گردهمایی و آغاز فرایند پنجمین دوره رقابت کشوری بازشناسی چهره موسوم به «فیس کاپ»، با حضور بیش از ۹۰۰ فعال حوزه هوش مصنوعی و ۳۰ شرکت دانشبنیان برگزار شد.
محمد صبری افزود: از دیگر اهداف برگزاری این رویداد، فعالکردن اعضای زیستبوم نوآوری در این فضاست تا موجب ارتباط بین فعالان و شرکتهای دانشبنیان با یکدیگر شود، شبکهسازیهای لازم برای توسعه این زیستبوم اتفاق بیفتد و شرکتهای دانشبنیان بتوانند از میان فعالان، نیروهای مورد نیاز خود را شناسایی و فعالان نیز تواناییها و مهارتهای خود را به این شرکتها ارائه کنند.
در بخش دیگر این رویداد پنجمین دوره رقابت کشوری سامانههای بازشناسی چهره آغاز شد که فرایند آن تا اسفندماه ادامه دارد. این رقابت با رویکرد بازشناسی چهره، با هدف ایجاد محیط رقابتی جهت شناسایی افراد و گروه مستعد در زمینه سامانههای بازشناسی چهره برگزار شده است و تاکنون در چهار دوره برگزاری با تأکید بر دقت الگوریتم بازشناسی چهره و مشابه با مسابقه بینالمللی FRVT اجرا شده است.
در دور جدید این رقابت، علاوه بر الگوریتم، توانایی شرکتکنندگان در پیادهسازی طرح نامههای مورد درخواست نیز ارزیابی خواهد شد. این رویداد همانند سال قبل بهصورت برخط برگزار شده و شرکت در آن، برای تمام گروههای حقیقی و حقوقی فعال در حوزه شناسایی چهره و هوش مصنوعی آزاد و رایگان است.
رتبهبندی و ارائه گواهی رتبه برای الگوریتم موتور طراحی شده، فرصت شرکت در دورههای پیش شتابدهی و شتابدهی در مراکز نوآوری، شناسایی استعداد و انتخاب برای شرکت در طرحهای ملی و ارتباط با شرکتهای مطرح در این حوزه و موفقیتهای شغلی متعدد، از مزایای شرکت گروهها در این رقابت است.
مدیر اجرایی رویداد نیز درباره برگزاری رقابت کشوری بازشناسی چهره گفت: فرایند رقابت ۶ماهه است که از ثبتنام دانشجویان و دانشآموزان آغاز میشود و با آموزش و آمادهسازی آنها و در نتیجه شرکت در مسابقه ادامه مییابد.
حسین بیانی افزود: در این مسابقه گروهها به ارائه رمزنویسیهای (کدنویسی) هوش مصنوعی و حل مسائل در حوزه سامانههای تشخیص چهره میپردازند. وی گفت: هدف اصلی برگزاری این مسابقه، اتصال جامعه دانشآموزی و دانشجویی به صنعت و کسبوکار است.