کاهش آلودگی به کمک این صنعت فراهم شد

خبرگزاری ایسنا شنبه 24 شهریور 1403 - 13:35
محققان دریافتند صنعت گوشت گاو می‌تواند انتشار گازهای گلخانه‌ای را تا ۳۰ درصد با شیوه‌های پایدار کاهش دهد.

بخش قابل‌توجهی از تقصیر افزایش انتشار گازهای گلخانه‌ای از اواسط قرن بیستم بر عهده فعالیت‌های انسانی است و کشاورزی یکی از عوامل اصلی آن محسوب می‌شود.

 در واقع، آیا می‌دانستید که فقط صنعت گوشت گاو ایالات‌متحده مسئول ۳.۳ درصد از کل انتشار گازهای گلخانه‌ای در این کشور است؟ البته در نیم قرن گذشته تلاش‌ها و پیشرفت‌های قابل‌توجهی برای کاهش وجود داشته است اما زنجیره تامین پیچیده مانعی عظیم ایجاد می‌کند.

ارث گزارش کرد، صنعت گوشت گاو ایالات‌متحده به تنهایی سالانه حدود ۲۵۸ میلیون تن گازهای گلخانه ای را وارد جو می‌کند.

در حل این مشکل، مشارکت ذینفعان بسیار مهم است. اقدام جمعی از کشاورزان و دامداران گرفته تا رهبران صنعت و سیاست‌گذاران، می‌تواند باعث ایجاد تغییرات معنادار شود. ابتکارات آموزش و کارگاه‌ها نیز می‌توانند تولیدکنندگان را با دانش و ابزارهای مورد نیاز برای پذیرش این شیوه‌های پایدار توانمند کنند.

علاوه بر این، مشوق‌های مالی می‌توانند به‌عنوان کاتالیزور عمل و اتخاذ شیوه‌های جایگزین را تشویق کنند که از نظر زیست‌محیطی و هم از نظر اقتصادی مقرون‌به‌صرفه هستند. به این ترتیب، می‌توانیم از یافته‌های علمی و سنت‌های دیرینه کشاورزی برای ایجاد آینده‌ای پایدارتر استفاده کنیم.

شناسایی اقدامات فوری و امکان‌پذیری که صنعت گوشت گاو می‌تواند برای شروع کاهش انتشار آنها انجام دهد بسیار مهم است. البته منظور این نیست که گوشت گاو را به‌طور کامل کنار بگذاریم، بلکه در مورد تشخیص تأثیر انتخاب‌هایمان فکر کنیم و تصمیم‌گیری آگاهانه‌تری داشته باشیم.

به گزارش ایسنا، کارشناسان محیط زیست هشدار دادند که رشد جهانی مصرف گوشت، تاثیر ویرانگر بر محیط زیست دارد. رژیم غذایی حاوی گوشت زیاد در عین حال پیامدهای منفی برای سلامت انسان‌ها دارد برای مثال نیترات که در بسیاری از محصولات گوشتی فرآوری شده استفاده می‌شود سرطان زاست. با این حال این تاثیرات بسیار کمتر از اثرات سوء گوشتخواری بی‌رویه برای محیط زیست است.

انتهای پیام

منبع خبر "خبرگزاری ایسنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.