جوجه ایتالیایی

بیتوته یکشنبه 25 شهریور 1403 - 16:25

جوجه ایتالیایی



 

 

جوجه ایتالیایی

 

مواد لازم :

 

آرد

دو سوم فنجان

نمک

یک قاشق چای خوری

روغن گیاهی

نصف فنجان

فلفل سبز

یک عدد

فلفل

نصف قاشق چای خوری

پودر سیر

نصف قاشق چای خوری

پیاز قاچ شده

1 عدد

سس اسپاگتی ( کچاپ )

یک شیشه

سینه مرغ بدون استخوان

4 تکه شده

اسپاگتی

یک بسته


 

طرز تهیه :

 

اسپاگتی را در آب نمک بجوشانید تا پخته شده و آن را آبکش کنید و کنار بگذارید .
آرد ، نمک ، فلفل و پودر سیر را با هم مخلوط کنید و مرغ را به آن آغشته کنید . سپس مرغ ها را در روغن تفت داده و بعد روغن آن را بگیرید . فلفل و پیاز را روی مرغ ریخته و سس را روی آن بریزید . به مدت یک ساعت با حرارت ملایم بپزید . مرغ پخته شده را با اسپاگتی سرو کنید .

 

منبع : takashpaz

منبع خبر "بیتوته" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.