گلایه شهروندان ساوجی از نبود نمایشگاه لوازم التحریر

خبرگزاری مهر پنج شنبه 29 شهریور 1403 - 09:08
ساوه- شهروندان ساوجی در آستانه بازگشایی مدارس و خرید ملزومات مدرسه برای دانش آموزان از نبود نمایشگاه های عرضه لوازم التحریر و مدرسه گلایه دارند.

خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها: هرسال با آغاز شهریورماه، دغدغه خانواده‌ها برای خرید ملزومات و نوشت افزار دانش آموزان و تهیه پوشاک همچنین کیف و کفش بیش از هر زمان دیگری نمود پیدا می‌کند و متأسفانه با تورم موجود و گرانی، بیش از حد این وسایل، خانواده‌های دارای بیش از ۲ فرزند محصل برای خرید مایحتاج مدرسه دچار بحران‌های زیادی می‌شوند و هیچ مرجعی هم پاسخگو نیست.

تهیه پوشاک فرم مدارس معمای لاینحل دیگری است که والدین با فرزندان خود از مغازه‌ای به مغازه دیگر می‌روند تا وسایل مورد نیاز را انتخاب و خریداری کنند و برخی دیگر از والدین نیز تنها قیمت‌ها را مقایسه کرده و قصد خرید فوری ندارند.

مادری که مشغول خرید لوازم التحریر دخترشان است در این خصوص به خبرنگار مهر گفت: هزینه تهیه انواع دفاتر از چهل برگ گرفته تا صدبرگ و دویست برگ و برگه‌های امتحانی و برگ کلاسور و انواع خودکار و مداد به ویژه برای خانواده‌های دارای ۲ محصل و یا بیشتر متأسفانه سنگین است.

سعیده معزی افزود: با توجه به آسیب پذیری خانوارهای کم درآمد یا با درآمد ناچیز کارگری و کارمندی آیا اقدام جدی برای این روزهای پرخرج شهریوری خانواده‌های دانش آموزان شده است شاید دغدغه برخی مسئولان، بزرگ نمایی اجرای پروژه مهر و زیبا سازی مدارس است.

گلایه شهروندان ساوجی از نبود نمایشگاه لوازم التحریر

وی گفت: هزینه‌های بالای نوشت افزار بویژه برای طبقه زحمتکش کارمند و کارگر که یک ماه را در انتظار دریافت مبلغی ناچیز تحمل می‌کنند و پس از پرداخت اجاره بهای منزل و خرید مخارج اولیه و ضروری با این گرانی کمر شکن، واقعاً چه ارگان یا نهادی پاسخگوی برخی خانواده‌ها بویژه بدسرپرست ها یا بی سرپرست‌ها است.

خانم معزی ادامه داد: حداقل یک یا دو نمایشگاه با قیمت‌های مناسب تاکنون در ساوه برپا نشده تا شاید با قیمت‌های واقعی توان خرید مردم به حد متوسط و استاندارد برسد و این توقع زیاد یا غیر منطقی مردم ولایتمدار ساوه نیست.

وی ادامه داد: همچنین اگر هزینه سرویس، لباس فرم، کیف، کفش و تغذیه هم اضافه شود مبلغ سنگین و نجومی می‌شود هر چند پس از بازگشایی مدارس دستور مدیر و معلمان، مبنی بر خرید اجباری کتاب کار، جزوات آموزشی، کمک آموزشی و هزینه‌هایی است که تا در شرایط آن کسی نباشد درکی از این مطالب نخواهد داشت.

وی ادامه داد: انتظار است خیرین، دست اندرکاران و متولیان اقدامات انسان دوستانه در این شرایط دشوار اقتصادی و تورم شدید آنچه در توان دارند دریغ نکنند چرا که قدرت خرید مردم بسیار پایین است و مخارج تحمیلی برخی مدارس واقعاً توان فرسا است.

گلایه‌مندی والدین ساوجی از نبود نمایشگاه پاییزه و لوازم التحریر

حسین احمدی یکی از والدین در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، ضمن گلایه از نبود نمایشگاه فروش پاییزه و لوازم التحریر بیان کرد: متأسفانه هرچه انتظار هم کشیدیم که این نمایشگاه بازگشایی شود شاید لوازم التحریر با قیمت مناسب‌تر از بازار را بتوانیم در این نمایشگاه‌ها تهیه کنیم که متأسفانه تا کنون برپا نشده است.

محمد حسینی ۳۵ ساله، کارگر و پدر ۲ دانش‌آموز مقطع ابتدایی و متوسطه نیز به خبرنگار مهر گفت: هر سال با آغاز سال تحصیلی بدون هیچ برنامه‌ای مشخص، قیمت تمام اقلام مورد نیاز دانش آموزان افزایش می‌یابد.

وی گفت: هزینه شهریه مدرسه، نوشت‌افزار، فرم مدرسه، کیف و کفش بسیار زیاد است و پرداخت آن در کنار تهیه مایحتاج زندگی برای یک کارگر واقعاً سخت است که گاهی باید شرمنده فرزندان شویم.

گلایه شهروندان ساوجی از نبود نمایشگاه لوازم التحریر

کالای ایرانی را ترجیح می‌دهم

یکی از مغازه‌داران صنف لوازم‌التحریر نیز گفت: قیمت لوازم‌التحریر نسبت به شهریور سال گذشته حدود ۳۰ درصد افزایش داشته است، اما در ماه‌های اخیر قیمت‌ها تقریباً ثابت بوده است.

علی محمدی پدر دانش آموز ساوجی گفت: با توجه به کیفیت بالایی که امروز در لوازم التحریر می بی نم و از دیگر سو قیمت مناسبی دارند قطعاً حمایت از تولید داخلی کالای ایرانی را ترجیح می‌دهم.

افزایش ۲۰ تا ۳۰ درصدی قیمت لوازم التحریر

رئیس اتحادیه لوازم التحریر شهرستان ساوه نیز در گفت و گو با خبرنگار مهر گفت: قیمت لوازم التحریر نسبت به سال گذشته حدود ۲۰ تا ۳۰ درصد افزایش داشته و در راستای مبارزه با گران فروشی این اقلام بازرسان اتاق اصناف به صورت مرتب قیمت‌ها را رصد می‌کنند.

حسین مولوی در خصوص کیفیت اجناس و کالاهایی که خانواده‌ها انتخاب می‌کنند، تصریح کرد: خرید کالا بستگی به نوع فرهنگ و قدرت خرید خانواده دارد.

مولوی با اشاره به اینکه تنوع کالاها زیاد است، بیان کرد: اغلب کالاهای ایرانی کیفیت مطلوبی دارند و بسیاری از خانواده‌ها مایل به خرید محصولات ایرانی هستند.

وی افزود: ۱۲۰ واحد صنفی لوازم التحریر در شهرستان فعال است.

منبع خبر "خبرگزاری مهر" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.