به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل ، بهروز دادخواه، رئیس نخستین رویداد مجازی کشوری -دانشجویی "کروناستاپ" صبح امروز در جمع خبرنگاران در اردبیل اظهار داشت: برگزاری نخستین رویداد مجازی کشوری "کروناستاپ" با هدف مسئله پردازی و کارآفرینی دانشجویان دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور در موضوع کرونا، برنامهریزی شده است و از امروز به مدت 3 روز با شرکت 54 دانشگاه در دانشگاه علوم پزشکی اردبیل آغاز به کار کرد.
وی در رابطه با برگزاری نخستین رویداد مجازی کروناستاپ گفت: نخستین رویداد مجازی کشوری "کروناستاپ" در حوزه مسئلهپردازی و کارآفرینی به همت کانونهای کاف و سلامت دانشگاه علوم پزشکی اردبیل و با همکاری معاونت فرهنگی دانشجویی وزارت بهداشت و پارک و علم و فناوری استان اردبیل برگزار میشود.
دادخواه ادامه داد: برگزاری نخستین رویداد مجازی کشوری "کروناستاپ" با هدف مسئله پردازی دانشجویان دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور در موضوع کرونا، برنامهریزی شده است.
معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل افزود: مسائل روانی و عاطفی کرونا، ابعاد اجتماعی و اقتصادی کرونا، خانواده و سبک زندگی، رسانه و آموزش مجازی، بیماریابی، رهگیری و مراقبت سلامت در منزل، نقش دارو غذاها در سیستم ایمنی و کرونا و سالمندان و گروههای پرخطر به عنوان محورهای در نظر گرفته شده برای این رویداد هستند.
دادخواه با اشاره به اهداف برگزاری این رویداد مجازی، تصریح کرد: از جمله مهمترین اهداف رویداد کروناستاپ میتوان به آشناسازی دانشجویان حوزه سلامت با موضوع ایدهپردازی و کارآفرینی، کمک به تحقق دانشگاه نسل سوم و چهارم با توانمندسازی دانشجویان در حیطه کارآفرینی، جمع آوری ایدهها و مسئله پردازیهای نوین و کاربردی دانشجویان رشتههای مختلف سلامت در حوزه پیشگیری و مبارزه با کرونا و کارآفرینی در حیطههای فرهنگی اجتماعی و اقتصادی حوزه پاندمی کرونا اشاره کرد.
وی در رابطه با برگزاری کارگاههای آموزشی، بیان کرد: برای این رویداد کشوری که با همکاری معاونت فرهنگی دانشجویی وزارت بهداشت و پارک علم و فناوری استان اردبیل در حال اجراست، 5 کارگاه به عنوان پیش رویداد در نظر گرفته شده است که دانشجویان بتوانند با اهداف و روشهای مسأله پردازی در حیطه کرونا آشنا شده و به این حوزه ورود پیدا کنند.
رئیس اولین رویداد مجازی کشوری - دانشجویی "کروناستاپ" گفت: این کارگاه آموزشی شامل اعتبارسنجی ایده و محصول استارتاپی، آشنایی با متدلوژی و مدل کسب و کار ناب، تیمسازی و اصول انتخاب هم بنیان گذاران، ایده پردازی، فرصت و کسبوکارهای استارتاپی و آشنایی با اکوسیستم فناوری سلامت میشود.
دادخواه افزود: نکته قابل توجه این است که کارگاههای پیش بینی شده در این رویدادها منطبق با آئین نامه دانشجوی نمونه بوده و دانشجویان شرکت کننده در این رویداد علاوه بر آشنایی با ایدهپردازی و کارآفرینی با دریافت گواهینامههای صادره، میتوانند در جشنواره دانشجوی نمونه نیز امتیاز قابل توجهی را کسب کنند.
وی در رابطه با آمار شرکت کنندگان در این رویداد کشوری، تصریح کرد: 44 دانشگاه علوم پزشکی و 10 دانشگاه غیر علوم پزشکی در این رویداد مجازی مشارکت کردند؛ 99 تیم انفرادی و گروهی در قالب 210 نفر برای حضور در رویداد مجازی "کروناستاپ" ثبت نام کردهاند که از این تعداد 199 نفر دانشجوی دانشگاههای علوم پزشکی هستند.
معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل اظهار داشت: 124 نفر از شرکت کنندگان در این رویداد مجازی دارای مدرک کارشناسی بوده و دکترای حرفهای با 62 نفر ثبتنام کننده در رتبه بعدی قرار دارد.
دادخواه گفت: در طول برگزاری رویداد کارگاه های آموزشی شرکتهای دانشبنیان، آینده پژوهی ابر روندهای فناوری و استارتآپی در حوزه سلامت با نگاه ویژه با پاندمی کرونا و کارگاه آموزشی نحوه ارائه طرح در نظر گرفته شده است.
وی افزود: سعی شده است برای ارتقاء سطح علمی شرکت کنندگان، مربیان برحسته استان و کشور مورد استفاده قرار بگیرد و از منتورها و داورهای باسابقه در این حوزه بهره خواهیم برد.
معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل گفت: اختتامیه این رویداد 22 اسفندماه با حضور مسئولانی از وزارت بهداشت و پارک علم فناوری و دانشگاه علوم پزشکی اردبیل برگزار میشود.
انتهای پیام/140