به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان چهارمحال وبختیاری به نقل از روابط عمومی شهرداری شهرکرد، محمدحسین واحدیان در بازدید خبرنگاران از ۱۲ پروژه شهرداری با اشاره به رونمایی از سامانه های ترافیکی و هوشمند اظهار کرد: از ابتدای امسال تاکنون ۱۹ میلیارد تومان در راستای پایش تصویری هزینه و حدود ۲۰ ایستگاه نظارتی اضافه شده است که در همین راستا ۹۰ کیلومتر زیرساخت فیبرنوری با کمک مخابرات استان توسعه داده شده است.
وی با بیان اینکه ۵ سامانه ثبت تخلف با ۵ میلیارد تومان اعتبار امسال راهاندازی شده است، افزود: همچنین سامانه نرمافزای ثبت تخلفات ساکن که دوربینهای نظارتی تبدیل به دوربینهای ثبت تخلف (پارک دوبل و...) میشوند و ۳.۵ میلیارد تومان برای این سامانه هزینه شده است. خودروی ثبت تخلف سیار نیز با ۶۰۰ میلیون تومان راهاندازی شده است.
شهردار شهرکرد با اشاره به ضرورت هوشمندسازی تقاطعهای سطح شهر بیان کرد: در راستای کاهش تصادفات و بهبود وضعیت ترافیک، ۱۲ تقاطع با ۹ میلیارد تومان اعتبار هوشمند سازی میشود.
واحدیان اضافه کرد: در راستای کاهش ترافیک، طرح مدیریت پارک حاشیهای در خیابانهای کاشانی، شریعتی، مولوی، سعدی، ملت، خواجهنصیر، بوعلی سینا، طالقانی، فردوسی، ۱۲ محرم، حافظ و فارابی اجرا میشود که در راستای اجرای این طرح ۳ دستگاه موتورسیکلت تجهیز و بر حسب تعرفههای مصوب شورای اسلامی و شورای همتا، هزینه پارک حاشیهای را محاسبه و از حساب کاربری استفاده کنندگان از این طرح کسر خواهد شد
شهردار شهرکرد در بازدید از ماشین آلات وتجهیزات خدمات شهری و عمرانی تصریح کرد: فلاسک آسفالت ۹ تنی با یک میلیارد و ۶۷۰ میلیون تومان اعتبار خریداری و در راستای تامین آسفالت برای لکهگیری معابر مورد استفاده قرار میگیرد.
واحدیان ادامه داد: همچنین یک دستگاه تانکر آبپاش با اعتباری بیش از ۵۰۰ میلیون تومان و یک دستگاه تراکتور با اعتباری بیش از ۸۰۰ میلیون تومان خریداری شده است و در حوزه عمرانی و خدمات شهری خدمات ارائه میکند.
وی گفت: دستگاه بیل بکهو نیز با اعتبار ۴ میلیارد و ۱۵۰ میلیون تومان خریداری و در حوزه عمرانی و خدمات شهری خدمات ارائه میکند و بیل مکانیکی چرخ لاستیکی با ۹ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان و ۳ دستگاه کامیونت فوتون ۸ تنی با ۳ میلیارد تومان اعتبار خریداری شده است.
وی با بیان اینکه غلطک خودرو به مبلغ ۶ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان خریداری شده است، گفت: مجموعا حدود ۲۶ میلیارد تومان تجهیزات و ماشینآلات در سال جاری خریداری و به تجهیزات شهرداری افزوده شده است.
واحدیان با اشاره به بهسازی ورودی شرقی افزود: در میدان قمر بنی هاشم پیاده رو سازی، گلکاری، روشنایی، تونل نوری، نصب مبلمان شهری، سرویس بهداشتی، نصب تابلو های شهدامساحت ۴۵۰۰ مترمربع انجام شده است همچنین در این پروژه عملیات گل کاری و نصب پایههای روشنایی، مبلمان شهری شامل نصب۱۳ عدد سطل زباله و ۱۸ عدد نیمکت با۲۶۰ میلیون تومان و نصب ۸ المان تمثال شامل ۵۶ شهید اجرا شده است.
وی با اشاره به احداث معابر جدید الاحداث گفت: اجرای عملیات کمربندی ۱۵ خرداد شامل جدولبندی انجام شد که این عملیات با ۱۱ میلیارد تومان اعتبار اجرا و تاکنون ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.
شهردار شهرکرد بیان کرد: همچنین عملیات آسفالت ریزی با استفاده از ۳ هزار تن آسفالت، ۱۷ هزار مترمربع از این مسیر با ۶ میلیارد تومان اعتبار آسفالت شده است و تاکنون ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.
واحدیان با اشاره به پروژههای در دست احداث آسفالت معابر و در آرامستان بهشت رحمت گفت: با استفاده از ۴۲۰۰ تن آسفالت، ۳۰ هزار مترمربع از معابر آرامستان آسفالت شد.
وی افزود: قطعه منطقه غرب با ۶۰۰ قبر و قبور دو طبقه با هزار و ۲۰۰ عدد قبر در آرامستان بهشت رحمت احداث شد.
شهردار شهرکرد اضافه کرد: توسعه و احداث قطعات در آرامستان بهشت رحمت، احداث و تکمیل جدول بندی پارکینگ، تکمیل و توسعه مبلمان شهری و تاسیسات در آرامستان، یکنواخت سازی قبور آرامستان، احداث مستحدثات ابنیه آرامستان(ساختمان اداری–سر درب ورودی)، ایجاد سطوح پارکینگ ها و معابر ارتباطی، ترمیم و مرمت گلزارهای شهدا و احداث سالن مراسمات آرامستان بهشت رحمت از جمله پروژه های عمرانی این سازمان در سال ۱۴۰۳ میباشد.
وی اشاره کرد: برای بهرهبرداری از این پروژهها ۴۱۰ میلیارد ریال اعتبار در نظر گرفته شده است.
واحدیان در ادامه بازدید با اشاره به احداث معابر جدید اظهارداشت: اتصال بلوار امام علی(ع) به بلوار جهاد در فاز اول اجرای پروژه اتصال بلوار امام علی(ع) به بلوار جهاد ۵۵۰۰ متر مکعب عملیات سنگبری و کوهبری، ۱۵۰ متر جدول و ییادهرو، ۴ هزار و ۵۰۰ متر عملیات زیرسازی و ۶۵۰ تن آسفالت با اعتباری بالغبر ۵ میلیارد تومان اجرا شد.
وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر فاز دوم این پروژه حدفاصل کمربندی منظریه و تپه روضه الشهید به سمت بلوار رزمندگان در مسیر رفت با ۵ میلیارد تومان اعتبار در حال اجرا است. پیشرفت فیزیکی این پروژه تاکنون ۲۵ درصد میباشد.
واحدیان با اشاره به پروژه انتهای بلوار فرهنگ گفت: در راستای اتصال بلوار فرهنگ به دهکده المپیک در سال گذشته ۱۲ هزار متر مکعب کوهبری انجام و در حال حاضر عملیات خاکریزی، خاک برداری، سنگبری و دیوار کشی در حال اجرا است و تاکنون ۲۰ درصد پیشرفت فیزیک داشته است. این پروژه با ۵ میلیارد تومان اعتبار در حال انجام است.
شهردار شهرکرد با اشاره به اجرای پروژه تعریض خیابان بزرگمهر اضافه کرد: این پروژه در فاز اول به طول ۷۰۰ متر و با اعتباری بالغبر ۱.۵ میلیارد تومان توسط پیمانکار شروع و به بهرهبرداری رسید. فاز دوم این پروژه به طول ۹۰۰ متر با ۳ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان از یک ماه گذشته آغاز و در حال حاضر به پیشرفت ۹۰ درصدی رسیده است.
واحدیان عقبنشینی املاک و تعریض معابر را یکی از اولویتهای مدیریت شهری دانست و عنوان کرد: در راستای تعریض خیابان بوعلی سینا در سال گذشته تعدادی از املاک تخریب شده و از ابتدای سال جاری تاکنون ۴ملک تخریب و و معوض آن به ملک پرداخت شد. همچنین ساختمان ناحیه یک شهرداری که در این طرح قرار داشت جهت تخریب تخلیه شد. بیش از ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار در سال جاری برای این طرح پیشبینی و تاکنون ۶ ملک در این معبر تخریب شده است.
وی گفت: همچنین در خیابان ولیعصر جنوبی ملکی به مساحت ۱۳۷ مترمربع تخریب شد.
شهردار شهرکرد از انعقاد تفاهم نامه توسعه فیبر نوری شهری در شهرکرد با شرکت انتقال دادههای آسیاتک خبر داد و گفت: تفاهمنامه همکاری و مشارکت در مطالعه، طراحی، اجرا، بهرهبرداری، تعمیر و نگهداشت در پروژه ملی توسعه فیبرنوری به طول ۱۵۰ کیلومتر برای منازل و کسب و کارها با شرکت انتقال دادههای آسیاتک منعقد شد.
واحدیان با بیان اینکه از سال ۹۶ تاکنون حدود ۱۴ کیلومتر فیبرنوری در شهر اجرا شده است، اضافه کرد: امسال بر اساس این تفاهم نامه فیبرنوری به طول ۵۵ کیلومتر برای اتصال ساختمانهای شهرداری اجرا میشود.
وی با اشاره به لزوم توسعه شبکه فیبر نوری عنوان کرد: هم اکنون شرکت انتقال دادههای آسیاتک حدود ۶ کیلومتر زیرساخت اختصاصی شهرداری را اجرا کرده است.
شهردار شهرکرد با اشاره به روژه بوستان جوان تصریح کرد: احداث این بوستان به عنوان یکی از پروژههای مهم گردشگری به مساحت ۷۰۰۰ مترمربع، توسط سرمایه گذار از طریق مشارکت با شهرداری شهرکرد و در قالب قرارداد BOLT در حال اجراست.
وی گفت: این پروژه شامل ۲ طبقه باغ رستوران شامل آشپزخانه، بخش شاه نشین، فضای باز همراه با سکو، لژ خانوادگی، لژ مقامات، آلاچیق اختصاصی، دریاچه مصنوعی، فضای پیادهروی صبحگاهی، پارکینگ اختصاصی، سرویس بهداستی و ... است. اعتبار این پروژه بیش از ۲۲۰ میلیارد ریال برآورد شده است.
واحدیان با اشاره به تونل نوری ورودی شرقی ادامه داد: احداث ۱۱۰ متر تونل نوری با استفاده از ۱۵ هزار و ۸۲۴ عدد پیکسل رنگی در نورپردازی این تونل نوری از لامپهای LED ریسهای استفاده میشود.
وی ادامه داد: تاکنون حفاری چالههای فونداسیون، تولید فونداسیونهای پیش ساخته، آماده سازی سازه فلزی تونل نوری، خرید پیکسلها و ریسههای نوری، کابل کشی و تامین برق تونل انجام شده است و اعتبار این پروژه ۶۰ میلیارد ریال میباشد.
46