برگزاری دومین مسابقات آزاد مهارت آشپزی در همدان

خبرگزاری مهر دوشنبه 02 مهر 1403 - 20:15
همدان ـ مدیر کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان همدان از برگزاری مسابقات مهارت آزاد آشپزی با رویکرد پخت غذاهای محلی و مدرن با طعم سیر خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، وهب مختاران با اشاره به اینکه هدف از برگزاری این مسابقات توسعه و ترویج غذای سالم و شناسایی استعدادهای برتر است، اظهار کرد: ۴۲ نفر متقاضی در مسابقات مهارت آزاد ثبت نام کردند که از این تعداد ۳۹ نفر زن و ۳ نفر مرد بودند.

مدیر کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان همدان افزود: بعد از پایان مسابقات و ارزیابی تیم داوری، مریم مجاهد اکباتانی مقام نخست را در این مسابقات کسب کرد.

وی اعلام کرد: نرگس شعبانی به مقام دوم و فاطمه زیوری مقام سوم این مسابقات را کسب کردند.

مختاران در ادامه اظهار کرد: مسابقات مهارت آزاد آشپزی با رویکرد پخت غذاهای محلی و مدرن با طعم سیر و همزمان با جشنواره سیر و موسیر در روستای سوران برگزار شده است.

گفتنی است در پایان با اهدا جوایز از نفرات برتر تجلیل به عمل آمد.

منبع خبر "خبرگزاری مهر" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.