تحقق سند چشم‌انداز راهکار موثر برای جبران عقب ماندگی‌های گلستان

خبرگزاری ایسنا دوشنبه 09 مهر 1403 - 07:20
دستیار استاندار گلستان در مردمی‌سازی امور تدوین سند چشم انداز استان را عامل اصلی بهره مندی از ظرفیت ها برشمرد و گفت: تحقق این سند برابر با شتاب پیشرفت در توسعه استان خواهد بود.

سیدحسین علوی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا با بیان اینکه استان گلستان چه در سالهایی که جزئی از مازندران بوده و چه بعد از آن، از همه جهات دچار محرومیت ها و عقب ماندگی هایی بوده است، اظهار کرد: راه جبران این عقب ماندگی ها شتاب در پیشرفت و توسعه، رشد سرمایه گذاری، داشتن راهبردی کارآمد و برنامه راهبردی مشخص کننده است که براساس اولویت ها و نیازهای منطقه باشد.

وی تدوین سند چشم انداز (اسناد ۳۰ بخشی) راهبردی را راه نجات استان گلستان از عقب ماندگی‌ها برشمرد و افزود: استفاده از این اسناد سبب بهره گیری هرچه بهتر از ظرفیت های موجود استان و راهگشایی شتابدهنده در پیشرفت و توسعه گلستان خواهد بود.

دستیار استاندار گلستان در مردمی‌سازی امور با اشاره به اینکه در تهیه اسناد ۳۰بخشی استان گلستان با افق ۱۴۰۴ از اسناد آمایش ادارات و نهادها و ظرفیت ها و نظر نخبگان و اساتید بهره گرفته شده است، اذعان کرد: این اسناد مردم محور بوده و پیشرفت شهر و روستا در آن لحاظ شده است.

علوی با تاکید بر اینکه نیازهای مهم سرمایه گذاری استان گلستان و راهبردهای تحقق آن در این اسناد مورد توجه قرار گرفته است، تصریح کرد: یکی از حوزه های مورد توجه که باعث جذب سرمایه‌گذار و حل مشکلات تولید و اشتغال زایی در استان می‌شود؛ حوزه کشاورزی و صنایع تبدیلی است.

وی با بیان اینکه برای بهره مندی از ظرفیت های ارزشمند و تحقق چشم انداز استان در افق ۱۴۰۴ باید طبق برنامه‌ پیش رفت، ادامه داد: ظرفیت های ارزشمند استان گلستان شامل تنوع اقوام و مذاهب مختلف و متّحد، تنوع اقلیم و منابع طبیعی و کشاورزی بِکر، نیروی انسانی جوان و تحصیلکرده ، مرز بین المللی و فعالیت گمرک اینچه برون است.

دستیار استاندار گلستان در مردمی‌سازی امور با اشاره به دیگر ظرفیت های مهم استان اعم از منطقه آزاد و شهرک های صنعتی، دسترسی به جاده ترانزیتی راه آهن بین المللی ایران - ترکمنستان - قزاقستان و راه آهن سراسری کشور، قرار گرفتن در کریدور شمال - جنوب و کریدور شرق- غرب و دسترسی جاده ای و ریلی، فعالیت فرودگاه بین المللی گرگان، ظرفیت های توسعه گردشگری ، امکان ایجاد پایانه صادراتی و ۱۱۰ کیلومتر سواحل خزر افزود: سند چشم انداز توسعه استان کمک شایانی به بهره برداری از این ظرفیت ها، پیشرفت و توسعه استان خواهد کرد.

انتهای پیام

منبع خبر "خبرگزاری ایسنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.