به گزارش خبرنگار مهر، فعالیتهای گروهان جهادی در دوران کرونا نشان از شجاعت و اتحاد اعضا بود که نتایج این کار در نجات جان شهروندان و اعضای کادر درمان، خود را نشان داد.
سیدحسین هاشمینژاد، اهل شهرستان بهشهر مازندران است. فعالیتهای جهادی او گروهش از دوران همهگیری کرونا آغاز شد و در این دوران با همکاری سایر ارگانها، به پاکسازی معابر و خدماترسانی به مردم مشغول بودند؛ وظیفهای که کمتر کسی در آن زمان عهدهدار میشد.
از دیگر اقدامات مهم آنها در طول دوران همهگیری کرونا، تجهیز و احداث مراکز و سوییتهایی بود که پرسنل و افراد کادر درمان که مبتلا به ویروس یا مشکوک به مبتلا بودند، در آنجا مستقر میشدند تا به حد کامل درمان برسند.
طراحی و تولید لباسهای بهداشتی در اوج کرونا
در اوایل همهگیری کرونا به تهیه لباسها و تجهیزات بهداشتی مانند عینک و ماسک و روپوش و.. میپرداختند و پس از مدتی، به دلیل هزینه بالای این کار، آن را ادامه نداده و تصمیم گرفتند تا خودشان این لباسها را تولید کنند.
شرکتهای تولید لباس، الگوی تولید این لباسها و تجهیزات را در اختیار آنان قرار ندادند؛ از این رو با کمک چندین بانوی خیاط، در ابتدا الگوی لباسها را طراحی کرده و سپس اقدام به تولید لباسها کردند که این لباسها توسط مرکز بهداشت نیز به تأیید رسید.
به دلیل حجم بالای کار، چندین سرگروه انتخاب کرده بودند و هر سرگروه، بخشی از کار را به چندین خانم خانهدار واگذار میکرد و پس از تحویل الگو و پارچههای برشخورده، پارچههای دوختی را از منازل جمعآوری میکردند. پس از تحویل کار نیز، لباسها را ضدعفونی کرده و به مراکز بهداشت تحویل میداند.
تنها شهرستانی در مازندران که فوتی کادر درمان نداشت، شهرستان بهشهر بود که به دلیل وحدت مردم و اقدام به موقع و کمکهای خیّرین برای تهیه دستکش و پارچه برای لباس، این اقدام عملی شد.
توزیع ۱۰ هزار و ۲۰۰ غذای گرم بین نیازمندان
پس از دوران کرونا نیز فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی زیادی انجام شد و چون برخی مناسبتها مثل جشن عید غدیر در دو سال سلطه کرونا برگزار نمیشد، شورای فرهنگی شهرستان تصمیم گرفت با توزیع غذا این کاستی را جبران کند؛ از همین رو ۱۰ هزار و ۲۰۰ غذای گرم در ۵ آشپزخانه با کمکهای مردمی به ارزش ۳۰۰ میلیون تومان طبخ و بین نیازمندان توزیع شد.
هزار بسته مواد خوراکی در پویش بهار مهدوی بین نیازمندان پخش شد که این کار نیز با همیاری مردم و همت اهلی شهر صورت گرفت.