به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، مرضیه هاشمی دبیر پانزدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار در نشست رسانهای این رویداد گفت: مسئله هنر مقاومت هیچوقت انقدر مهم نبود؛ در حال حاضر به دلیل وضعیت فعلی منطقه و نسل کشیهایی که در فلسطین رخ میدهد. اهالی رسانه و سینما وظیفه بزرگی بر دوش دارند.
وی با اشاره به بخش ویژه جایزه وفا در این دوره از جشنواره اظهار داشت: به منظور پاسداشت نام وفا شهید خبرنگار که دو هفته پیش در غزه شهید شد، جایزه ویژهای برای اهالی رسانه تعریف شده و به خبرنگاران و یا مستندسازانی که در روایت مقاومت موثر بودند اهدا میشود.
در ادامه سعید خورشیدی رئیس شورای سیاست گذاری جشنواره درباره ضرورت برگزاری این رویداد گفت: الگویی که حضرت امام در مبارزه با استکبار فراروی ما گذاشت در جهان معاصر بی بدیل بود؛ قبل از ایشان نگاه مبارزه با استکبار مبتنی بر نگاهی چریکی و سازمانی صورت میگرفت، اما حضرت امام این راه را با نگاه قرآنی پیش بردند.
وی ادامه داد: امام خمینی باورشان این بود مبارزهای به ثمر مینشیند که نهضت قرآنی برپا کند؛ امام بر تبلیغات تاکید داشتند و انقلاب هم با حضور تودههای مردمی رقم خورد.
حزب الله لبنان هم در دوره دبیر کلی سید حسن نصرالله، از سازمان چریکی به یک نهاد اجتماعی تبدیل شد و در شیوه ایشان هم تبعیت از الگوی امام هویداست به همین دلیل بعد از شهادتش، مردم لبنان همچنان ایستاده اند.
خورشیدی با بیان اینکه در نگاه مبارزهای امام فرهنگ یک مسئله اصلی و صاحب اصالت است، گفت: یکی از ساز و کارهای بسط فرهنگ مقاومت، بازنمایی مقاومتها و رشادتهایی است که در گسترش در امت اسلامی است. همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند، مقاومت امتهای اسلامی در مقابل یک دشمن واحد باید منجر به وحدت آنان شود.
وی افزود: در کشور ما در میان لایههای مختلف جامعه، دغدغه حمایت از غزه و لبنان جاری و ساریست.
این خبر تکمیل می شود.