کمبود مقطعی شیرخشک در کاشان فقط مربوط به ۲ برند خاص است

خبرگزاری مهر یکشنبه 22 مهر 1403 - 10:42
کاشان - معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: کمبود مقطعی شیرخشک در کاشان فقط مربوط به ۲ برند خاص است.

محمداسماعیل شهاب الدین در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به برخی از گلایه‌های شهروندان از کمبود شیرخشک در داروخانه‌های سطح شهرستان کاشان اظهار داشت: معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اقدامات جدی را برای رفع این مشکل آغاز کرده است.

وی ابراز کرد: در حال حاضر برخی برندهای خاص شیرخشک به صورت سهمیه‌ای در داروخانه‌های منتخب توزیع می‌شود.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کاشان با اشاره به اینکه کمبود مقطعی مربوط به دو برند خاص است، تصریح کرد: با توجه به نظر پزشک معالج و داروساز، امکان جایگزینی برندهای شیرخشک با توجه به گروه سنی و شرایط کودک نیز وجود دارد.

وی خاطرنشان کرد: برای اطلاع دقیق و به روز از داروخانه‌های دارای موجودی شیرخشک، معاونت غذا و دارو اپلیکیشن TTAC راه‌اندازی کرده است و شهروندان با نصب این اپلیکیشن می‌توانند به راحتی و در هر زمان از آخرین وضعیت موجودی شیرخشک در داروخانه‌های شهر مطلع شوند.

شهاب الدین با اشاره به اینکه از شهروندان درخواست می‌کنیم اپلیکیشن TTAC را نصب کنند، افزود: معاونت غذا و دارو پیگیری‌های لازم را برای رفع کامل این مشکل ادامه خواهد داد و به زودی شاهد رفع کامل کمبود شیرخشک در شهرستان کاشان خواهیم بود که تا حل این مشکل از شهروندان انتظار داریم تا از خرید بیش از نیاز شیرخشک خودداری کنند تا از ایجاد کمبود کاذب جلوگیری شود.

انهدام بیش از ۷ تن گلاب و عرقیات گیاهی فاقد استاندارد در کاشان

وی همچنین با اشاره به انهدام بیش از هفت تن گلاب و عرقیات گیاهی فاقد استاندارد در کاشان خاطرنشان کرد: این محصولات به دلیل عدم رعایت ضوابط بهداشتی و جعل پروانه ساخت در یک کارگاه غیرقانونی و فاقد مجوز تولید شده بودند.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کاشان افزود: این محموله قبل از عرضه به بازار کشف و با اخذ دستور مقام قضائی، با حضور کارشناسان معاونت غذا و دارو منهدم گردید.

وی گفت: از شهروندان درخواست می‌کنیم در صورت مشاهده هرگونه تخلف، مراتب را از طریق شماره تلفن ۰۳۱۵۵۴۷۰۲۱۲ به معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کاشان اطلاع دهند.

شهاب الدین افزود: همچنین شهروندان می‌توانند برای بررسی اصالت کد بهداشتی درج شده بر روی محصولات غذایی به سامانه http://fdacrm.ir مراجعه کنند و فهرست فرآورده‌های سلامت محور غیرمجاز و تقلبی و قاچاق را از طریق لینک https://fda.gov.ir/fake مشاهده نمایند.

منبع خبر "خبرگزاری مهر" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.