فروش خودروهای برقی و پلاگین هیبریدی که چین آن را به عنوان «خودروهای انرژی جدید» طبقه بندی میکند، در ماه سپتامبر به ۱.۱۲ میلیون در چین و ۷.۱۳ میلیون در ۹ ماه اول سال رسید.
فروش جهانی خودروهای برقی در سالجاری با کاهش تولید خودروسازان خارج از چین کاهش یافته است.
به گزارش ایسنا، فروش خودروهای سواری چین در سپتامبر با افزایش یارانه دولتی ۴.۳ درصد نسبت به سال گذشته افزایش یافت.
فروش در بزرگترین بازار خودروی جهان در ماه سپتامبر به ۲.۱۱ میلیون دستگاه رسید که نسبت به ۲.۰۴ میلیون دستگاه در سال گذشته افزایش داشت. بر اساس دادههای انجمن خودروهای مسافری چین در ۹ ماه اول سال، فروش نسبت به سال گذشته ۱.۹ درصد افزایش داشته است.
فروش خودروهای الکتریکی و پلاگین هیبریدی ۵۰.۹ درصد افزایش یافت و ۵۲.۸ درصد از فروش کلی را به خود اختصاص داد. این سومین ماه متوالی بود که تعداد خودروهای باتریدار از جمله پلاگینها از فروش خودروهای بنزینی در چین بیشتر شد.
فروش خودروهای برقی و پلاگین هیبریدی که چین آن را به عنوان «خودروهای انرژی جدید» طبقه بندی میکند، در ماه سپتامبر به ۱.۱۲ میلیون در چین و ۷.۱۳ میلیون در ۹ ماه اول سال رسید.
فروش جهانی خودروهای برقی در سالجاری با کاهش تولید خودروسازان خارج از چین کاهش یافته است. با این حال، فروش در چین به دلیل بسته گسترده یارانهها برای مصرفکنندگانی که با وسایل نقلیه قدیمیتر برای خودروهای برقی و خودروهای کممصرفتر معامله میکنند، افزایش یافته است.
تسلا بیش از ۷۲ هزار دستگاه خودرو در بازار داخلی چین فروخت که ۶۶ درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد داشت که بهترین ماه امسال آن است. تسلا بر این باور است که حدود یک سوم فروش خود را در چین خواهد داشت. خودروسازانی همچون بیوایدی، لیآتو و اکسپنگ، بهترین ماه خود را سپتامبر ثبت کردند. پرفروشترین سازندگان خودروهای انرژی نو در چین در هشت ماه اول بیوایدی، جیلی و تسلا بودند.
دولت چین در جولای، یارانهای بیش از ۲۸۰۰ دلار آمریکا را اعلام کرد تا مصرف کنندگان، خودروی قدیمی را کنار بگذارند و آن را با یک خودروی برقی جایگزین کنند. یارانه برای یک وسیله نقلیه احتراقی با سوخت کارآمدتر اندکی بیش از ۲۱۰۰ دلار آمریکاست. ۱.۱ میلیون مصرفکننده تا اواخر سپتامبر، برای استفاده از یارانه ثبت نام کرده بودند.
رویترز گزارش کرد که صادرات خودرو چین در ماه سپتامبر ۲۲ درصد رشد کرد و به ۳.۵۵ میلیون دستگاه خودرو در ۹ ماه اول سال رسید، رشدی که با واکنش شدید خودروسازان چینی در بازارهای بزرگ خارج از کشور همزمان شده است. چین در سال گذشته با پشت سر گذاشتن ژاپن به بزرگترین صادرکننده خودرو در جهان تبدیل شد.
منبع خبر "
عصر ایران" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد.
(ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.