بهبود ۶۰ درصدی ناهنجاری های حرکتی در کودکان با دانش ایرانی

صدا و سیما یکشنبه 22 مهر 1403 - 12:57

دستاورد| استعدادیابی ورزشی کودکان سه تا ۱۳ سال توسط یک شرکت دانش‌بنیان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی با ارائه بازی‌های اصلاحی سبب بهبود ۶۰ درصدی بازدهی ناهنجاری در کودکان شده است.

مهدی درریز مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان گفت: این مجموعه نخستین نشانه تخصصی ورزش و سلامت کودک است که به صورت جامع از سال ۱۳۹۸ خدمات ویژه‌ای را به کودکان سه تا ۱۳ سال ارائه می‌دهد.

وی افزود: کودکی که وارد سه سالگی می‌شود در ابتدا در دپارتمان مهارت‌های بنیادی قرار می‌گیرد و مهارت‌های جسمانی و حرکتی آن ارتقا پیدا می‌کند. مهارت‌هایی که سبب می‌شود کودک پس از هفت سالگی تبدیل به یک فرد شاخص در رشته‌های ورزشی شود و اعتماد به نفس آن بالا رود.

وی گفت: هنگامی که کودک وارد چهارسالگی شود ارزیابی‌های قامتی و اسکلتی روی او انجام می‌شود و یک سری ناهنجاری‌ها مانند کف پای صاف، زانوی پرانتزی و ضربدری، گودی کمر، شانه‌های نابرابر و هر ناهنجاری که در زمان ایجاد شده باشد با بازی‌های هدفمند رفع می‌شود.

درریز با بیان اینکه کودک در سن هفت سالگی وارد دپارتمان استعدادیابی می‌شود، افزود: در آن جا بعد از یک دوره آموزش سه ماهه با دستگاه‌های پیشرفته از کودک آزمایش گرفته می‌شود و پنج رشته که از همه نظر با توانمندی‌های جسمانی و روانی آن سازگارتر باشد به خانواده معرفی می‌شود و می‌تواند با اولویت در آن رشته‌ها فعالیت کند.

وی افزود: بیش از  ۳۰ شعبه در استان‌های مختلف سراسر کشور داریم. هر دپارتمان توسط یکی از اساتید برجسته رشته تربیت بدنی و فیزیولوژی ورزشی و دانشگاهی طراحی و تدوین شده است.

در بخش R&D مجموعه، دپارتمان‌ها به صورت مستمر به روز می‌شوند. در سطح منطقه و کشور‌های همسایه این پکیج و مجموعه بسیار منحصر به فرد است.

درریز گفت: در طرح پژوهشی‌ که از طریق دانشگاه شیراز انجام داده‌ایم از هزار پرونده‌ای که در اختیار پژوهشگران گذاشتیم، مشخص شد بالای ۶۰ درصد بهبود بهره وری ناهنجاری داشته‌ایم، در حقیقت توانستیم از هر ۱۰ کودک ناهنجار شش کودک را بدون نیاز به هیچ دارو و عمل در محیط جذاب و کودکانه درمان کنیم.

مدیرعامل  این شرکت دانش بنیان افزود: ما طرحی را برای مناطق کمتر برخوردار داریم که می‌توانیم به دو روش ارائه خدمت کنیم؛ یک کودکان را ذینفع قرار دهیم تا استعدادیابی و غربالگری و نخبه‌یابی شوند و دوم اشتغالزایی کنیم به این صورت که از دختران ساکن مناطق کمتربرخوردار که در رشته تربیت بدنی تحصیل کرده اند به عنوان مربی استفاده کنیم.

وی افزود: اگر بتوانیم در مناطق کمتربرخوردار شعبه برقرار کنیم، علاوه بر پوشش همه کودکان منطقه می‌توانیم سبب اشتغالزایی افراد در آن منطقه نیز بشویم.

منبع خبر "صدا و سیما" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.