ضایعات کشاورزی کمک هزینه دام و طیور شد

اقتصادنیوز یکشنبه 22 مهر 1403 - 21:50
اقتصادنیوز: معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: با فرآوری و تبدیل و استفاده مجدد از محصولات جانبی، پسمانده ها و ضایعات کشاورزی در بخش خوراک دام و طیور و آبزیان، می توان هزینه های خوراک را کاهش داد.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، محمد گلشنی با اشاره به برگزاری پنجمین کارگروه تخصصی بهبود و ارتقاء بهره وری تغذیه دام، طیور و آبزیان استان گیلان که با ارائه و بررسی طرح پژوهشی تولید محصول فرعی غلات تقطیری همراه بود، اظهار کرد: سالانه ۵۰۰ هزار تن انواع خوراک دام و طیور و آبزیان در استان گیلان تولید می شود.

وی خودکفایی در تولید خوراک دام و طیور را از دستاوردهای مهمی دانست که با استفاده از یافته ها و فناوری های نوین دنیا حاصل خواهد شد و تصریح کرد: این امر از اهداف اصلی تشکیل کارگروه تخصصی بهبود و ارتقاء بهره وری تغذیه دام، طیور و آبزیان استان است.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: با فرآوری و تبدیل و استفاده مجدد از محصولات جانبی، پسمانده ها و ضایعات کشاورزی در بخش خوراک دام و طیور و آبزیان ضمن استفاده بهینه از این محصولات می توان هزینه های خوراک را که بیش از ۶۰ درصد از هزینه های دامداری ها و مرغداری ها را تشکیل می دهد، کاهش داد.

گلشنی توجه به بازدهی خوراک در این زمینه را نیز حائز اهمیت دانست و تصریح کرد: باید در این زمینه کارهای تحقیقی بیشتری از جمله استفاده از غلات تخمیری و تولید کنسانتره خوراک دام و طیور و مکمل های گیاهی و... صورت پذیرد.

وی توجه به افزایش درآمد پایدار در بخش های مرتبط با کشاورزی را از دیگر اهداف تشکیل کارگروه  تخصصی بهبود و ارتقاء بهره وری تغذیه دام، طیور و آبزیان دانست و اظهار امیدواری کرد که بتوان با حمایت های دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی در جهت ارتقاء بهره وری خوراک دام و طیور، گامی مفید و موثر برداشت.

 

منبع خبر "اقتصادنیوز" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.