نکات مهم در پختن کوکو سیب زمینی + فیلم

رکنا جمعه 27 مهر 1403 - 15:18
رکنا: مهم ترین اصل برای داشتن یک کوکو سیب زمینی عالی داشتن یک ادویه خوب است.
نکات مهم در پختن کوکو سیب زمینی + فیلم

به گزارش رکنا، برای درست کردن کوکو سیب زمینی عالی باید مواد اولیه تان خوب باشد. در حقیقت به تک تک مواد اولیه بستگی دارد. باید سیب زمینی شما نیم پز باشد. اگر سیب زمینی تان را پختید اصلا رنده نکنید و آن را بکوبید. اگر سیب زمینی تان را نپختید آن را رنده کنید و آبش را بگیرید.

اگر پیاز خام هم رنده کردید حتما آبش را بگیرید.

در پختن کوکو سیب زمینی از تخم مرغ زیاد استفاده نکنید. تخم مرغ زیاد باعث می شود کوکوی شما وا برود.

موقعی که کوکو را در تابه می اندازید تا سرخ شود روغن تان داغ باشد. اگر روغن سرد باشد کوکو وا می رود.

می توانید از 2 قاشق پودر سوخاری و یا یک قاشق پنیر پیتزا استفاده کنید.

ضخامت کوکو متوسط باشد؛ اگر کم یا زیاد باشد کوکو وا می رود.

منبع خبر "رکنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.