برگزاری جشنواره‌ها موجب صیانت از آداب و رسوم می‌شود

خبرگزاری ایسنا یکشنبه 29 مهر 1403 - 17:35
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی آذربایجان‌غربی گفت: آداب و رسوم و داشته‌های تاریخی، فرهنگی و هویتی با برگزاری جشنواره‌ها صیانت خواهند شد. 

مرتضی صفری ۲۹ مهرماه در آیین اختتامیه سومین جشنواره و نمایشگاه غذاهای سنتی و محلی که در ارومیه برگزار شد، افزود: دوره بعدی جشنواره غذاهای سنتی و محلی با حضور ۳۱ استان کشور و تیمهای بیشتری از کشورهای همسایه برگزار خواهد شد. 

وی ادامه داد: نیاز امروز جامعه برگزاری برنامه‌ها و جشنواره‌هایی با هدف ایجاد نشاط اجتماعی است. 

صفری با اشاره به ظرفیتهای گردشگری استان اظهار کرد: با پروژه‌های در دست اجرا و رویدادهای گردشگری پیش رو، جهش بزرگی را در گردشگری استان شاهد خواهیم بود.  

وی تصریح کرد: در شهریور ماه امسال ظرفیت هتلهای استان پر بود و آذربایجان‌غربی رتبه ۶ را در بین استانهای پر مسافر کسب کرد. 

غلامحسین عماری، فرماندار ارومیه با اشاره به ظرفیتهای گردشگری استان گفت:آذربایجان‌غربی تنها استانی است که با ۳ کشور همسایه است و از چالدران تا تکاب دارای ظرفیتهای ویژه ای است که باید معرفی شوند.

رضا حیدری، معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی آذربایجان‌غربی نیز در این مراسم با اشاره به حضور مهمانان از استانهای مختلف و دو کشور ترکیه و آذربایجان در سومین جشنواره غذاهای سنتی و محلی گفت: علاوه بر برپایی نمایشگاه، غذاهای مختلف ایرانی و خارجی در این جشنواره که از ۲۵ مهر آغاز شده بود آموزش داده شد و امروز نیز در اختتامیه این جشنواره، از نفرات برتر تجلیل خواهد شد. 

وی ادامه داد: تاکنون۲۰ نوع غذای استان ثبت ملی شده و امکان ثبت غذاهای بیشتری نیز  با توجه به تنوع غذایی بالایی که استان دارد، وجود دارد. 

حیدری، توجه به رونق گردشگری در استان را از اولویت های اداره کل دانست و گفت: جذب گردشگر و معرفی ظرفیتهای مختلف استان جزو اولویتهای اداره کل میراث فرهنگی استان قرار دارد. 

انتهای پیام

منبع خبر "خبرگزاری ایسنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.