صبح ساحل نوشت: "حمیدرضا خان محمدی» رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور بابیان اینکه مهرماه امسال ۴۸۰ کلاس درس در استان هرمزگان به بهرهبرداری رسید گفت:هرمزگان بهواسطه صنایع و بخشهای اقتصادی ،ظرفیتهای خوبی رادار است که زیبنده نیست محرومیتهای در این استان جایگاهی داشته باشد. وی با اشاره به همکاری خیرین و صنایع بخشهای خصوصی در احداث مدارس افزود: در قانون برنامه هفتم، ظرفیتی برای صنایع پیشبینیشده که بتوانند پرداخت مالیاتی خود را در قالب اعتبار حوزه ساخت و تجهیز مدارس انجام دهند.خان محمدی بابیان اینکه این پروژه مشارکتی ساخت مدرسه با شرکت نفت ستاره بوده است گفت: در مدرسه سازی باید به راهبرد مهم پذیرش مسئولیت اجتماعی از سوی گروههای مختلف از جمله صنعتگران و اصناف توجه جدی شود ،اگر صنایع با جدیت پایکار بیایند و شریک راهبردی دولت باشند حتماً دانش آموزان در مدارسی باکیفیت و با داشتن آزمایشگاه و سایر فضاهای جانبی تحصیل خواهند کرد. رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور به موضوع مولدسازی در احداث مدارس اشارهای داشت و تصریح کرد: مولدسازی قانونی است که به ما ابلاغشده است تا املاک مازاد و بلااستفاده را تبدیل به احسن کرده و پروژههای نیمهتمام خیرین را انجام دهیم. خان محمدی بابیان اینکه استان هرمزگان نخستین استانی است که از محل مولدسازی مدرسهای در میناب آماده کرده است اظهار داشت: این موضوع که خیرین،زمینها را میفروشند و مدرسه میسازند ما آن زمینهای مازاد و بلااستفاده که کاربری برای آموزش نیست در اختیار صنایع قرار میدهیم باارزش افزایی بتوانیم مدرسه نیمهتمام را احداث کنیم.
مدیرکل نوسازی مدارس استان هرمزگان در این آیین گفت که برای ساخت این مدرسه دخترانه ۳۰ میلیارد تومان هزینه شده و پس از ۸ سال به بهرهبرداری رسیده است .وی نام این مدرسه را برگرفته از یکی از مشاهیر هرمزگانی ذکر کرد. مهدی باوقار زعیمی با اشاره به بهرهبرداری ۴ پروژه در مهرماه امسال گفت: ۱۲۷ پروژه در امسال به بهرهبرداری رسیده است .
علیرضا قلیاف، معاون طرحها و پروژههای شرکت نفت ستاره خلیجفارس در رابطه با این پروژه گفت:به دلیل بودجه ناکافی این پروژه نیمهکاره مانده بود که پس از درخواست استاندار از این شرکت، روند اجرای این پروژه با تأمین اعتبار آغاز شد و پس از یک سال ، مدرسه ساخته و در مهرماه به بهرهبرداری رسید. وی مساحت کل زمین را ۳هزار و ۸۸۲ مترمربع دانست.
46