بر مصرف «سموم» در مزارع سیب‌زمینی و پیاز کرمانشاه نظارت داریم

خبرگزاری ایسنا چهارشنبه 02 آبان 1403 - 08:01
مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت: جهاد کشاورزی بر مصرف «سموم» در مزارع سیب‌زمینی و پیاز استان نظارت می‌کند.

کیومرث اکبری در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، با بیان اینکه سالانه در استان کرمانشاه حدود شش هزار هکتار سیب‌زمینی و پیاز کشت می‌شود، گفت: امسال کار نظارت بر مصرف «سم» را در سطح ۳۰ درصد مزارع سیب زمینی و پیاز استان انجام داده‌ایم.

اکبری با بیان اینکه کار بازرسی و نظارت بر استفاده از «سم» در مزارع سیب‌زمینی و پیاز در سطح ۱۷۵۰ هکتار از مزارع استان انجام شده، تصریح کرد: با توجه به اینکه این دو کشت جزو کشت‌هایی هستند که کشاورزان در آنها از سموم بیشتری استفاده می‌کنند، لذا تلاش کرده‌ایم با استفاده از ظرفیت کارشناسان کشاورزی میزان مصرف سم در این مزارع را مدیریت کنیم.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه افزود: به منظور نظارت بر مصرف سم در مزارع سیب‌زمینی و پیاز از ظرفیت هشت نفر از کارشناسان بخش خصوصی در کنار کارشناسان بخش دولتی استفاده شده است. 

اکبری ادامه داد: در تلاشیم تا با نظارت بیشتر و ارائه آموزش‌های ترویجی، علاوه بر کاهش میزان استفاده از سم در مزارع سیب‌زمینی و پیاز، کشاورزان را هم به سمت استفاده از سموم کم خطرتر سوق دهیم.

اکبری افزود: در راستای نظارت بیشتر  بر مصرف سم در مزارع سیب زمینی و پیاز استان با همکاری سازمان غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کار نمونه برداری و آزمایش محصولات تولیدی در این مزارع انجام شده است.

 وی تاکید کرد: نظارت بر مصرف سم در بخش کشاورزی را در سال زراعی جدید با جدیت بیشتری پیگیری خواهیم کرد.

انتهای پیام

منبع خبر "خبرگزاری ایسنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.