به گزارش ایسنا، محمد تقی نقدعلی نماینده مردم خمینی شهر در مجلس شورای اسلامی در جلسه روز چهارشنبه ۲ آبان ۱۴۰۳ صحن مجلس در نطق میان دستور خود با تاکید بر اینکه فلسفه حکومت و پذیرش مسئولیت و قیام برای خدا چیزی جز بازگرداندن معالم دین و اقامه حدود و اصلاح در بلاد نیست، گفت: اگر در جامعهای ادای امانت، اجتماع بر محور حق، قصد اصلاح و اطاعت از پیشوای به حق ساری و جاری نباشد، آن اجتماع محکوم به شکست است.
وی افزود: امروز این تجربه تاریخی هشداری است برای مسئولین و مردم ما که حفظ و حراست امانت انقلاب و نظام دینی و تلاش همگانی برای ساختن و اصلاح ایران و اتحاد و وفاق بر محور حق و حقیقت که وفاق محور می خواهد، محور آن حقیقت است و ولایت، اگر چنین نباشد باید بدانیم خدای سبحان ضمانتنامه و چک سفید امضای بقا برای هیچ کس نداده است. سوال این است که این روزها مجلس و دستورات جلسات و کارهایی که در تغییرات گسترده مسئولیتی در سیستم اجرا در حال جریان است، آیا با مبانی فوق سازگاری دارد؟ خیر اینچنین نیست.
این نماینده مجلس عنوان کرد: امروز ایران اسلامی از یک سو در عرصه بینالمللی و ملی پیشرفتها و توسعههایی پس از انقلاب داشته و دارد و هیچ انسان منصفی نمیتواند این رشد، توسعه، عزت و اقتدار را منکر شود که جلوهای از آن را در وعده صادق ۱ و ۲ و ارتقاء سطح زندگی در جنبههای مادی و معنوی دیدهایم، بر کسی پوشیده نیست لکن سختی معیشت و تورم لجام گسیخته و تبعیض در پرداختها و مشکلات جدی در عرصه مسکن و ازدواج و چالشهای جدی فرهنگی و اجتماعی مواردی نیست که بتوان بر آن چشم بست و با خوش خیالی از آن گذشت که هر از چندگاهی تصمیماتی مانند تصمیم دانشگاه آزاد در گران کردن شهریه دانشجویان بر آن میدمد.
نقدعلی گفت: امروز این سوال از دولتمردان و بالاخص دولت آقای پزشکیان که با شعار اصلاح امور و سطح زندگی مردم مورد اعتماد قرار گرفت و همچنین از ما مجلسیها جدی است که با حقوقها و درآمدهای پایین تر از ۱۰ و ۲۰ میلیون در مقابل اجاره خانههایی که چندین برابر این حقوق است، چگونه می توان زندگی کرد؟ دردآورتر اینکه در این شرایط کسانی هستند که دهها برابر چنین حداقلهایی درآمد دارند و بعضاً از بیتالمال قانونی و غیرقانونی پول به جیب میزنند.
وی افزود: آیا مجلس با گذشت قریب ۶ ماه از عمرش در راستای حل چنین مشکلاتی قدم برداشته است؟ جواب منفی است؛ آیا امروز دغدغه دولت غیر از تغییرات گسترده مدیریتی به شکل جدی در این امور است؟ آیا حقیقت دارد که در دولت با بحث تبدیل وضعیت کارگران شرکتی و حذف شرکتهای واسط، با این استثمار مدرن مخالفت شده است؟ دولت در این زمینه شفافسازی کند.
نماینده مردم خمینی شهر در بخش دیگری از نطق میان دستور خود خواستار رسیدگی دولت به مشکلات حوزه انتخابیه خود از جمله خشکی زاینده رود، کمبود آب شرب، خشکی تالاب گاوخونی، غیر قابل بودن هوا و نداشتن هوای پاک در طول سال به عدد انگشتان یک دست، تکمیل سد سوم کوهرنگ، تکمیل طرح انتقال آب از منابع جنوبی درون استان، انتقال آب از دریا و کنترل برداشتهای ناروای بالادست زاینده رود که اصفهان شد.
انتهای پیام