پخالی یک غذای سنتی گرجستانی است که مخلوطی از سبزیجات خرد شده، ساختهشده از کلم، بادمجان، اسفناج، لوبیا، چغندر و همراه با گردو چرخشده، سرکه، پیاز، سیر و سبزی است. پخالی را مخالی نیز مینامند. ماده اصلی تولید پخالی، سس گردوی خرد شده است. در رستورانهای گرجی، پخالی معمولاً در سه نوع پخالی اسفناج، پخالی چغندر و پخالی لوبیای سفید سرو میشود.
منبع:فرادید
منبع خبر "
عصر ایران" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد.
(ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.