رضا باقری نژاد در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: مجموع اعتباری که در اختیار جهاددانشگاهی استان کردستان در خصوص ایجاد اشتغال در حوزه مشاغل خانگی قرار گرفته، ۶۴۵ میلیارد ریال است که توسط بانک های مهر ایران و گردشگری تامین اعتبار می شود.
وی افزود: بانک قرض الحسنه مهر ایران در استان، تا کنون بالغ بر ۱۵ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان از این میزان تسهیلات را جهت پرداخت به متقاضیان وام مشاغل خانگی متقبل شده است، اما بانک گردشگری هنوز هیچ گونه اعتباری را به این طرح اختصاص نداده است.
مدیر سازمان تجاری سازی، فناوری و اشتغال دانش بنیان جهاددانشگاهی استان کردستان بیان کرد: در ثبت نام اولیه در سایت جهاددانشگاهی ۴۱۲ نفر متقاضی در رشته های مختلف شغلی ثبت نام کرده اند که توسط کارشناسان در حال بررسی است.
باقری نژاد، با بیان اینکه در مرحله اول اجرای این طرح، ۵۷ نفر دارای صلاحیت اخذ تسهیلات شناسایی شده اند، اعلام کرد: این افراد بعد از تشکیل پرونده و گذراندن دو کارگاه توانمندسازی در مباحث بازاریابی در حوزه مشاغل خانگی و کارگاه تولید محتوا با موبایل، به بانک جهت دریافت تسهیلات معرفی می شوند.
وی با اشاره به اینکه تا کنون ۲۹ نفر از متقاضی های واجد شرایط با اعتبار دو میلیارد و ۹۵۰ میلیون تومان به بانک معرفی شده اند، عنوان کرد: ۲۸ نفر دیگر از متقاضیان با مجموع سه میلیارد و ۱۲۰ میلیون تومان تا تاریخ ۷ آبان ماه در مرحله بعدی این طرح به بانک معرفی می شوند.
باقری با اشاره به اهمیت اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاهی در سطح استان کردستان، تصریح کرد: رفع بیکاری فارغالتحصیلان دانشگاهی دغدغه اصلی دولت در کردستان بوده و بر همین اساس، این قشر اولویت پرداخت تسهیلات مشاغل خانگی در جهاددانشگاهی کردستان است که در راستای تحقق این امر مکاتباتی هم با دانشگاه های استان صورت گرفته است.
مدیر سازمان تجاری سازی جهاددانشگاهی استان کردستان در پایان با اشاره به اینکه مسئولان استان در خصوص تسریع در تخصیص اعتبار همراهی لازم را داشته باشند، یادآور شد: تا کنون ۱۰۲ پرونده متقاضیان وام مشاغل خانگی از شهرستان های مریوان، سقز، کامیاران و قروه ارسال شده است که بعد از بررسی های لازم به بانک معرفی می شوند.
انتهای پیام