طرز تهیه مجبوس مرغ یک غذای جنوبی و خوشمزه + فیلم

رکنا دوشنبه 07 آبان 1403 - 14:26
رکنا: امروز میریم سمت جنوب زیبا و مردم خونگرمش و مجبوس مرغ محبوب و پرطرفدارشون.
طرز تهیه مجبوس مرغ یک غذای جنوبی و خوشمزه + فیلم

به گزارش رکنا، این غذا ریشه و اصالت عربی داره اما چون بخش زیادی از جنوبیای گلمون عرب زبان هستن و به درخواست و عشق خودشون این غذای اصیل رو به جنوب ایران اختصاص دادم و آموزشش رو دادم؛ به شدت خوشمزست. حتما امتحانش کنید. طرز تهیه غذای جنوبی را در ادامه ببینید.

مواد لازم:

مرغ: 4 تیکه

برنج: 4 پیمانه

پیاز: یک عدد

رب گوجه : نصف ق غ

ادویه های پودری (زردچوبه، دارچین، زیره سیاه، ادویه خورشتی، نمک)

ادویه های مخصوص مجبوس (هل 3 عدد، چوب دارچین یک تکه، گل محمدی 2 عدد، برگ بو 2 عدد، لیمو عمانی)

نکات طلایی:

اونقدر این غذا راحته و بین عربای جنوب قشنگمون و فارس های جنوب به شدت طرفدار داره که یکبار امتحانش کنید عاشقش میشین. اگر میخواین عطر واقعیشو حس کنید اصلا ادویه هاشو صاف نکنید اما اگر حساسین از صافی رد کنید و بعد برنج رو بریزین. سعی کنید آب برنج تون زیاد نباشه وگرنه برنج شفته و خمیر میشه.

منبع خبر "رکنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.