سید محمد قریشی در گفتوگو با ایسنا، جابجایی دام بدون هماهنگی دامپزشکی را آسیبی در حوزه سلامت دام و طیور تیران و کرون اعلام و اظهار کرد: همین اتفاق توسط دامداریهای صنعتی و سنتی صورت میگیرد و گاهی باعث شده تا دام مشکوک وجود داشته باشد و امنیت غذایی و سلامت دام و طیور را تحت تأثیر قرار دهد.
وی افزود: یک مورد سال گذشته در این خصوص گزارش شد که دامدار بدون هماهنگی دامپزشکی، اقدام به ورود دام کرده بود و به دلیل مشکوک بودن به بیماری یک مأموریت واکسیناسیون تا شعاع سه کیلومتری به این نهاد تحمیل شد و عدم اجرای آن تهدید برای منطقه بود.
رئیس شبکه دامپزشکی تیران و کرون، ادامه داد: سمپاشی و اقدام ضدعفونی کننده دامداریها باعث میشود که از دامنه گسترش بیماریها جلوگیری شود، ولی در این خصوص باید همه افراد و صاحبان دامداری و دامپروریهای بزرگ و کوچک همکاری کنند و دام آلوده هم وارد نشود.
قریشی به موضوع سگهای بلاصاحب و چالشهای آن اشاره و اظهار کرد: جمعآوری سگها توسط شهرداریها و دهیاریها انجام میشود و در پناهگاهی نگهداری میشوند.
وی افزود: سگ بلاصاحب در این شهرستان پس از جمعآوری توسط شهرداریها و دهیاریها، واکسینه میشود و پس از عقیم کردن امکان رهاسازی آنها فراهم میشود تا چرخه محیطی از بین نرود.
رئیس شبکه دامپزشکی تیران و کرون خاطرنشان کرد: سگهای دارای صاحب کنترل و واکسیناسیون میشوند تا از بیماری هاری جلوگیری شود، اما در خصوص سگهای بدون صاحب باید جمعآوری صورت بگیرد.
قریشی یادآور شد: سمپاشی و اقدام ضدعفونی کننده دامداریها باعث میشود که دامنه گسترش بیماریها جلوگیری شود، ولی در این خصوص باید همه افراد و صاحبان دامداری و دامپروریهای بزرگ و کوچک همکاری کنند.
انتهای پیام