به گزارش رکنا روابط عمومی مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی، دومین نشست رویداد معدن هوشمند با محوریت «تحول دیجیتال در صنایع معدنی، فرصت ها و چالش های شرکت های دانش بنیان» برگزار شد.
سید مجتبی احمدنیا، معاون مرکز نوآوری و خانه خلاق قوه مقننه با اشاره به ضرورت پیوند بین امر قانونگذاری و استفاده از دانشهای نوین در این حوزه، اظهار کرد: مرکز نوآوری و خانه خلاق قوه مقننه به دنبال برقراری اتصال بین شرکت های استارتاپی و فعالان عرصه نوآوری با امر قانونگذاری است تا عقلانیت در آن ارتقا پیدا کند.
وی با بیان اینکه مرکز نوآوری و خانه خلاق اهداف متعددی را دنبال کرده و رویدادهای مختلفی را برای رسیدن به این اهداف طراحی و اجرا کرده است، افزود: پارلمان دانشجویی یکی از همین رویدادها است که فرایند قانون گذاری در کشور به عنوان یک رویداد عمومی مطرح شود.
احمدنیا با بیان اینکه دوره چهارم پارلمان دانشجویی از هفته آینده آغاز می شود، بیان کرد: با اقدامات مرکز نوآوری مفهومی تحت عنوان تبیین قانون در کشور جا افتاد.
وی با تأکید بر اینکه قانون باید برای ذی نفعان هر حوزه تبیین شود، خاطرنشان کرد: بدون این تبیین قوانین قابلیت اجرایی نخواهند داشت. امروز این امر در کشور جا افتاده است.
معاون مرکز نوآوری و خانه خلاق قوه مقننه در ادامه هدف از برگزاری رویداد معدن هوشمند را بررسی تأثیر هوش مصنوعی در صنایع مختلف عنوان کرد و گفت: به دنبال آن هستیم که انباشت دانش مناسبی برای قوه مقننه در این زمینه فراهم شود.
وی ادامه داد: همچنین قرار است نمایشگاه سه روزهای برای نمایندگان برگزار شود تا با دستاوردهای فعالان معدنی در حوزه هوش مصوعی آشنا شوند.
در ادامه این رویداد که با حضور شرکتهای مختلف فعال در عرصه معدن برگزار شد، مسئولان هر شرکت به ارائه فعالیتهای خود در زمینه به کارگیری هوش مصنوعی پرداختند.