ادعای شرکت چینی: جت مسافربری مافوق صوت با سرعت دوبرابر کنکورد آزمایش کردیم

دیجیاتو پنج شنبه 10 آبان 1403 - 00:01
این هواپیما جت مافوق صوت می‌تواند با سرعت 4 ماخ یا تقریباً 4939 کیلومتر در ساعت پرواز کند. The post ادعای شرکت چینی: جت مسافربری مافوق صوت با سرعت دوبرابر کنکورد آزمایش کردیم appeared first on دیجیاتو.

شرکت چینی Space Transportation ادعا می‌کند نمونه اولیه جت مسافربری خود را آزمایش کرده است می‌تواند تقریباً دوبرابر سرعت کنکورد، سریع‌ترین هواپیمای مسافربری مافوق صوت جهان، حرکت کند. این شرکت مدعی است این هواپیما می‌تواند شما را دوساعته از پکن به نیویورک برساند.

براساس گزارش SCMP، شرکت چینی Space Transportation اعلام کرده پرواز آزمایشی نمونه اولیه هواپیمای Yunxing با موفقیت انجام شده است. طبق ادعای این شرکت، این هواپیما می‌تواند با سرعت 4 ماخ یا تقریباً 4 هزار و 939 کیلومتردرساعت پرواز کند. این شرکت درحال برنامه‌ریزی برای آزمایش بعدی خود در ماه آینده میلادی است. همچنین به گفته این شرکت، اولین پرواز تجاری سال 2027 انجام خواهد شد.

جت مسافربری مافوق صوت شرکت چینی

جت مسافربری مافوق صوت شرکت چینی

هواپیمای کنکورد هنگام عرضه تمام رکوردهای سفر مسافری مافوق صوت را شکست. این هواپیما توسط Sud Aviation طراحی و ساخته شد و هنوز نیز یکی از شاهکارهای فناوری هوانوردی محسوب می‌شود. کنکورد اولین هواپیمای مسافربری مافوق صوت با موتور توربوجت بود که با سرعت دوبرابر صوت بر فراز اقیانوس اطلس پرواز کرد. با استفاده از موتورهای رولزرویس المپوس (Rolls-Royce Olympus) این هواپیما توانست به حداکثر سرعت 2140 کیلومتر در ساعت برسد.

اکنون شرکتی چینی قصد دارد با راه‌اندازی هواپیمای تجاری خود با سرعت 4 ماخ این رکورد را بشکند. این شرکت ادعا می‌کند با هواپیمای جدید سفر بین پکن به نیویورک را در حدود 2 ساعت انجام می‌شود. نمونه اولیه هواپیمای جدید Space Transportation، ویژگی‌های جالب دیگری نیز دارد. این هواپیما توانایی برخاستن و فرود عمودی دارد و می‌تواند در ارتفاعات حدود 65 هزار و 600 فوتی (20 هزار متری) پرواز کند.

به‌طورکلی شرکت Space Transportation سیستم‌های حمل‌ونقل فضایی طراحی و تولید می‌کند و هدف اصلی آن کاهش هزینه‌های اکتشاف فضایی است. این شرکت در سال 2018 توسط Yudong Wang تأسیس شد.

منبع خبر "دیجیاتو" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.