به گزارش خبرنگار ایسنا، تکمیل نشدن طرحهای حوزه راه از جمله باقیمانده تعریض و چهارخطه شدن ۲۷ کیلومتر باقیمانده جاده هراز، سد مخزنی هراز، مسیر انحرافی ساخت جاده بالادست سد هراز، نیمه کاره ماندن جاده قدیم آمل به بابل، جاده آمل به چمستان، سالن تخصصی صخره نوری، زمینهای ورزشی روستایی، طرحهای هادی و بهسازی راه روستایی، طرح فاضلاب شهری و مدیریت پسماند از مهمترین طرحهای مطرح شده در این نشست بوده که برای برون رفت از مشکلات موجود آنها تصمیمگیری شد.
تاخیر در تصویب و ابلاغ نشدن طرحهای تفصیلی و جامع شهری و شهرهای حوزه شهرستان آمل، مشکلات وقفی بودن در محل اجرای برخی از طرحهای ضروری در سطح شهرستان، داخل اراضی ملی با محدوده شهری، بازنگری در طرحهای هادی روستایی، زهکشی نشدن زمینهای کشاورزی و تعیین تکلیف برخی زمینهای واگذارشده به متقاضیان برای سرمایه گذاری و راکد ماندن آنها از دیگر مواردی بوده که در این نشست توسط معاون عمرانی استاندار، نماینده مردم شهرستان آمل و مدیران کل دستگاههای اجرایی برای به سرانجام رسیدن آنها گرهگشایی شد.
فرماندار ویژه شهرستان آمل ۱۱ آبان در این نشست گفت: برگزاری این نشست با حضور معاون عمرانی استاندار، نماینده مردم شهرستان در مجلس و مدیران کل دستگاههای اجرایی استان که طرحهای عمرانی مرتبط با هر دستگاه اجرایی بوده تصمیم گیری شد.
ذات الله زارعی افزود: در حال حاضر تصویب ۴۸ طرح هادی روستایی، بازنگری ۳۰ طرح هادی وهمچنین اجرای ۸۹ طرح هادی روستایی در بخشهای مختلف شهرستان آمل در انتظار ابلاغ و تامین اعتبار است.
وی، با اشاره به طولانی شدن طرح تکمیل باقیمانده جاده پرتردد آمل به چمستان به علت عدم تامین اعتبار ۵۰۰ میلیارد تومانی هنوز راکد مانده است، افزود: در مسیر کمربندی جاده چمستان به شهر امامزاده عبدالله ومحدوده این شهر نیز به خصوص میدان دماوند این شهر برای تکمیل آن باید تعیین تکلیف شود.
تعارضهای اداری باعث توقف ۸۰۰ واحدی نهضت ملی مسکن آمل
فرماندار ویژه آمل همچنین به اجرایی نشدن طرح ۸۰۰ واحدی نهضت ملی مسکن در ورودی روستای «قجرمحله» اشاره کرد و گفت: این طرح با وجود آن که یک سال گذشته با حضور معاون وزیر و استاندار سابق اجرایی شده بود، اما همچنان به علت برخی مشکلات قانونی بین جهاد کشاورزی روند کندی دارد که انتظار است اداره کل راه و شهرسازی استان، این مشکل را برای پیمانکار طرح در نشست با مدیران جهاد کشاورزی برطرف تا روند ساخت سرعت بگیرد.
زراعی، کمبود امکانات از قبیل خودرو وهمچنین نیروی انسانی برای نظارت بیشتر و بهربرداری اراضی ملی، منابع طبیعی ومحیط زیست را از دیگر چالشهای مهم در این شهرستان اعلام کرد و ادامه داد: درحوزه محیط زیست هم در مناطق حفاظت شده کمبود محیطبان وجود دارد.
وی، ضعف و خاموشی برق در بخشهایی از شهرستان آمل را نیازمند ارتقاء و فرایند تبدیل پست ۶۳ به ۲۳۰ کیلو ولت از سوی شرکت برق منطقهای استان ضروری دانست و تصریح کرد: با تامین اعتبار ۱۳۰۰ میلیارد تومان در این بخش، کمک زیادی به تامین برق پایدار و خاموشیها در زمان اوج مصرف در سطح شهرستان آمل خواهد شد.
شهرالمپیکیها با کمبود امکانات زیرساختهای ورزشی
فرماندار ویژه آمل همچنین به مشکلات زیادی که در کمبود امکانات و اختصاص ندادن کامل اعتبارها برای تکمیل زیرساختهای ورزشی در این شهرستان اشاره کرد و با گلایهمندی افزود: شهرستان آمل به تنهایی در دوره گذشته بازیهای المپیک دو نشان برنز در کشتی آزاد و فرنگی و در این دوره نیز یک نشان طلا و نقره کشتی فرنگی و آزاد المپیک کسب کرده که حتی بالاتر از برخی کشورهایی که مدال آوری نداشتند، و با وجود عنوان شهرالمپیکی ایران، متاسفانه کمبود امکانات و تکمیل نشدن زیرساختهای ورزشی شهرستان در حد و اندازههای این شهر المپیکی نیست، که باعث خجالت برای ورزشکاران شهرستان شده است.
زراعی افزود: بازسازی و نوسازی سالن ورزشی پیامبر اعظم به عنوان تنها سالن مسابقاتی شهرستان، بازسازی و نوسازی خانه کشتی، نظارت بر قراردادهای اماکن ورزشی شهرستان و اختصاص اعتبار ویژه برای تکمیل ساخت سالن صخره نوردی آمل، بخشی از مهمترین درخواستهای جامعه ورزش در آمل است.
فرماندار ویژه شهرستان آمل همچنین خواستار تامین ۵۰ میلیارد تومان بودجه جهت تکمیل پروژههای حوزه جهاد کشاورزی شامل لاینینگ طرحهای یکپارچه سازی اراضی کشاورزی کمدره، شهنه کلا، پاشا کلا، تمسک، سرخ کلا و فیروزکلا شد و ادامه داد: پروژه تعریض ولیسده به کلوده و محور امامزاده عبدالله تکمیل پروژه ایمن سازی و روشنایی فاز شب محور آمل به فریدونکنار از شهر دابودشت تجهیز و افزایش ماشین آلات سنگین از طرحهای مهم مورد درخواست از اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان مازندران است.
لزوم جدیت بیشتر شرکت آب منطقه نسبت به سد مخزنی و جاده بالادست هراز
زارعی با اشاره به لزوم تخصیص اعتبار ۵۰ میلیارد تومانی توسط شرکت توزیع نیروی برق مازندران به شهرستان آمل برای تکمیل پروژه تبدیل سیم برق به کابلهای خود نگهدار، همچنین خواستار تعیین تکلیف جدیت شرکت آب منطقهای استان در حوزه پروژههای سد هراز احداث جاده جایگزین، اجرای سر دهنههای هشتم، کاری قدیم و شرود، رعشه آهنگر کلا و مرمت و بازسازی دریچههای سد انحرافی هزار سنگر شد.
وی خواستار تخصیص اعتبار ۳۰۰ میلیارد تومانی برای اجرا و تکمیل پروژههای مربوط به تامین آب شرب بهداشتی شهرستان شامل حفر چاه و تجهیز و مرمت و بازسازی خط انتقال آب شد و گفت: منبعی با ظرفیت ۱۰ هزار متر مکعب برای تامین آب شرب شهروندان آملی برای شهرستان لازم است ضمن اینکه تکمیل پروژه سیستم فاضلاب شهرستان آمل با مصوبه محقق نشده ۹۰ میلیون یورویی تسهیلات در بانک توسعه اسلامی نیز باید در دستور کار شرکت آب و فاضلاب استان مازندران قرار بگیرد.
فرماندار ویژه شهرستان آمل ضمن تاکید بر لزوم تسریع در فرایند گازرسانی به منطقه چلاو توسط شرکت گاز از ادارات منابع طبیعی و راه خواست ضمن رعایت قانون هرگونه همکاری لازم در سرعتگیری این پروژه را داشته باشند.
زارعی در طرح موضوعات مربوط به شرکت شهرکهای صنعتی مازندران نیز به طرح اهمیت ایمن سازی و تکمیل پروژه راههای دسترسی جمشید آباد و امامزاده عبدالله پرداخت و تامین اعتبار لازم برای تسریع در اجرای پروژههای ساختمان مرکز پرورش فکری کودکان و نوجوانان آمل و مدرسه روستای زرکه را مورد تاکید قرار داد.
وی تکمیل طرح چهار بانده کردن ۲۷ کیلومتر باقیمانده از جاده هراز را دیگر مطالبات به حق مردم شهرستان آمل خواند و یادآورشد: تعریض محدوده جاده روستای بایجان تا پلیس راه لاریجان کمک زیادی به کاهش خطرات و بار ترافیکی این محدوده خواهد کرد.
انتهای پیام