طرز تهیه یک دسر پاییزی متفاوت و خوشمزه با کدو حلوایی و گردو

فرارو یکشنبه 13 آبان 1403 - 08:45

هرچه هوا رو به سردی می‌رود، انواع شیرینی و دسر پرطرفدارتر می‌شوند.

به گزارش همشهری آنلاین، با محصولات پاییزی می‌توانید خوش‌طعم‌ترین دسر‌ها را در خانه درست کنید. 

دسر کدو حلوایی با شیره و انگور یکی از این دسر‌های مقوی و پرخاصیت است.

دسر کدو حلوایی با شیره انگور و گردو را می‌توانید همراه با چای به عنوان عصرانه پاییزی مصرف کنید.

نام: دسر کدو حلوایی با شیره انگور و گردو

آماده‌سازی: ۳۰ دقیقه

تعداد: ۶ نفر

مواد لازم:

کدو حلوایی: یک کیلو و نیم

شکر: یک لیوان

چوب دارچین: یک تکه کوچک

میخک: ۴ عدد

شیره انگور: یک لیوان

گردوی مغزشده: به میزان لازم

روش تهیه:

۱. کدو‌ها را نگینی خرد کنید. سپس آن را بشویید و لایه‌لایه با شکر داخل قابلمه بریزید و چند ساعت در یخچال بگذارید.

۲. پس از چند ساعت کدو آب می‌اندازد و شکر‌ها جذب کدو می‌شوند. در این مرحله قابلمه را روی حرارت بگذارید و صبر کنید تا آب داخل قابلمه جوش بیاید. دارچین و میخک را به کدو‌ها اضافه کنید و حدود ۲۰ دقیقه به کدو‌ها زمان دهید تا پخته شوند.

۳.۵ دقیقه آخر پخت به آن شیره انگور اضافه کنید. حرارت را نیز کمی زیادتر کنید تا شیره انگور جوش بیاید و جذب کدو‌ها شود. دسر را داخل ظرف سرو بریزید و با مغز‌هایی مانند گردو تزیین کنید.

نکته: بهتر است کدو و شکر را یک شب داخل یخچال نگه دارید و اگر زمان کافی ندارید، چند ساعت نیز کافی است.

منبع خبر "فرارو" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.