به گزارش خبرنگار مهر، علی سرو شامگاه شنبه در مراسم رونمایی از مستند بهای آزادی که در سالن میلاد کرج برگزار شد، گفت: این مستند در رابطه با اتفاقات آبان ماه ۱۴۰۱ در استان البرز که عدهای در چهلمین روز درگذشت یک خانم به نام اعتراض در بهشت سکینه کرج تجمع میکنند.
وی افزود: این تجمع بر خلاف اینکه قرار بوده برای مراسم عزاداری باشد منجر به درگیری در بهشت سکینه شده و طی کنش یا واکنشی از سوی مسئولان این مکان بسته میشود و تجمع به خارج از بهشت سکینه راه یافته و وارد اتوبان شده و این اتوبان که شاهراه اصلی و به نوعی ملی بوده بسته میشود.
کارگردان مستند بهای آزادی با بیان اینکه پس از آن درگیری مسلحانه اتفاق میافتد و منجر به شهادت سید روح الله عجمیان میشود، اظهار کرد: طبق سفارشی که به ما داده شد، ابتدا هدف این بود که به مظلومیت شهید عجمیان پرداخته شود اما قبلاً پیرامون وی آثار خوبی تولید شده بود.
سرو عنوان کرد: با توجه به اینکه تولید آثار یادوارهای میتواند خلاف هدف خود عمل کند و ضد تبلیغ شود و مخاطب ممکن است اثر را نبیند و مورد تأثیر قرار نگیرد، بیان کردم که ما باید با آسیب شناسی اثری را تولید و با آن جرایم ایجاد شده را از بین ببریم تا مخاطب پس از مشاهده آن بتواند به درستی تصمیم بگیرد.
وی اظهار کرد: مستند بهای آزادی با هدف تأثیرگذاری بر قشر نوجوان و به نوعی نسل زد پس از مشاهده تولید شد تا اگر مجدداً خواسته یا ناخواسته در چنین شرایطی قرار گرفتند، در لحظات بحرانی بتوانند تصمیمات درستی اتخاذ کنند و به نوعی ما بتوانیم فاصله بین انتخابها را نشان دهیم.