اشتباهات بزرگی که درمورد کودکانمان مرتکب می‌شویم/ همین امروز تغییر روش بدهیم

تابناک یکشنبه 13 آبان 1403 - 13:15

این مطلب در اصل، چند روش آسان را برای کاهش قند در رژیم غذایی کودک شما پیشنهاد می‌دهد. اما پرده از یک سری از اشتباهات ما درباره تغذیه کودکان و سلامت آنها در بزرگسالی نیز بر می‌دارد.
 
به گزارش سرویس اجتماعی تابناک، الا واکر از ایندیپندنت در گزارشی به چند روش ساده برای کاهش مصرف قند در رژیم غذایی کودکان پرداخته است و تاکید دارد: مصرف خوراکی‌های شیرین را برای کودکان کاهش دهید و از مزایای آن در آینده بهره‌مند شوید.
در این مطلب آمده است: کنترل دقیق مصرف قند در اوایل زندگی می‌تواند تأثیر زیادی در کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های مزمن در بزرگسالی داشته باشد.
براساس این گزارش پژوهشگران مرکز تحقیقات اقتصادی و اجتماعی دانشگاه کالیفرنیای جنوبی دریافتند که کاهش مصرف قند از زمان بارداری تا رسیدن کودک به سن دو سالگی می‌تواند احتمال ابتلا به فشار خون بالا و دیابت نوع ۲ را در آینده کاهش دهد؛ بنابراین گزارش در مقاله‌ای داده‌های مربوط به بیش از ۶۰،۰۰۰ بریتانیایی که بین سال‌های ۱۹۵۱ تا ۱۹۵۶ به دنیا آمده بودند، تحلیل شد؛ این دوره شامل سال‌های پس از موج افزایش مصرف قند بود، یعنی زمانی که سهمیه‌بندی شیرینی‌ها در سال ۱۹۵۳ پایان یافت.
افرادی که شامل سهمیه‌بندی قند بودند، ۳۵٪ کمتر در معرض خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ و ۲۰٪ کمتر در معرض خطر فشار خون بالا
در مقایسه با کسانی که محدودیت سهمیه بندی را تجربه نکرده بودند، قرار داشتند.
با توجه به نتایج این مطالعات، تلاش برای جلوگیری از مصرف قند در رژیم غذایی کودکان بیش از پیش دارای اهمیت می‌باشد
خوشبختانه، هیچ‌وقت برای انتخاب‌های سالم‌تر دیر نیست. 
اشتباهات بزرگی که درمورد کودکانمان مرتکب می‌شویم/ همین امروز تغییر روش بدهیم
نوزادان را با همه طعم‌ها آشنا کنید، نه صرفا طعم شیرین
کارشناسان این حوزه نکات خود را برای کاهش مصرف قند با شما به اشتراک می‌گذارند...
زارا استلا، درمانگر تغذیه در این خصوص می‌گوید: مهم است که در دوران از شیر گرفتن، نوزادان را با طعم‌های متنوع – و نه فقط طعم شیرین – آشنا کنید.
هر چه نوزادان در اوایل زندگی بیشتر با این طعم‌های کمتر شیرین مواجه شوند، احتمال بیشتری وجود دارد که در آینده آنها را راحت‌تر بپذیرند. "
 
جایگزین‌هایی برای قند پیدا کنید
دکتر جیمز گولنیک، دندانپزشک در Optimal Dental Health، می‌گوید: "اگر مجبور به افزودن چیزی شیرین برای خوراکی‌ها و نوشیدنی‌های فرزندان خود هستید هستید، سعی کنید دارچین را به عنوان یک جایگزین سالم‌تر برای قند اضافه کنید.
همچنین از میوه‌ها به جای قند یا عسل برای شیرین کردن استفاده کنید، زیرا میوه‌ها حاوی فیبر هستند که باعث کند شدن آزاد شدن قند می‌شود و بنابراین احتمال بروز نوسانات قند خون کمتر است. "
 
آنها را به خرید ببرید
دکتر گولنیک در این خصوص اظهار دارد: با فرزندان خود به خرید بروید، زیرا درگیر کردن آنها در انتخاب خرید هفتگی می‌تواند اشتیاق بیشتری در آنها برای امتحان چیز‌های جدید ایجاد کند. سعی کنید هر هفته یک میوه و سبزی متفاوت بخرید؛ این کار می‌تواند به آنها در امتحان کردن تنقلات جایگزین کمک کند.
 
هرگز برای تشویق و پاداش، خوراکی به کودکان ندهید
گولنیک همچنین براین موضوع اشاره می‌کند که هنگام پاداش دادن به کودکان، سعی کنید از مواد غذایی به عنوان پاداش استفاده نکنید – بلکه برای پاداش از چیز‌های دیگری همچون لوازم التحریر، موسیقی و ... استفاده کنید. 
به عنوان یک دندانپزشک با ۳۰ سال سابقه، شاهد تأثیرات مخرب قند بر دندان‌ها به طور روزانه بوده‌ام.
 
به تدریج جایگزین‌های سالم‌تر را معرفی کنید
گابریلا پیکوک، درمانگر تغذیه، می‌گوید: "هیچ کاری را بیش از حد با سخت گیری انجام ندهید. سعی کنید به آرامی تنقلات شیرین را با جایگزین‌های سالم‌تر جایگزین کنید.
 
حواستان باشد به کابینت باشد
پیکوک در این باره تاکید می‌کند: محیط شما همه چیز است. کابینت‌ها و یخچال خود را با گزینه‌های سالم پر کنید. اگر دسترسی به تنقلات و نوشیدنی‌های شیرین را در خانه محدود کنید، واقعاً انتخاب گزینه‌های سالم‌تر را برای کودکان شما آسان‌تر می‌کند و از مصرف بیش از حد غذا‌های شیرین جلوگیری می‌کند.
 
علاقه مندی آنها به سبزیجات را افزایش دهید
دبورا گریستون، داروساز و درمانگر تغذیه می‌گوید: هر چه بیشتر سبزیجات بخورید، بیشتر به طعم آنها عادت می‌کنید. حالت‌های مختلفی از خوراکی‌های سبزیجات را امتحان کنید تا ببینید به کدام یک از آنها علاقه‌مند میشوند
 
تعادل را همیشه برقرار کنید
پیکوک می‌گوید: "ما هرگز نباید از خوردن دسر با فرزندان‌مان صرف‌نظر کنیم یا از تنقلات شیرین به طور دائمی محدود شویم. چند خوراکی شیرین در هفته اشکالی ندارد، به شرطی که فرزندان شما به اندازه کافی ورزش کنند، خواب کافی داشته باشند و سبک زندگی کلی سالمی را دنبال کنند. "
حفظ تعادل همیشه خوب است.
 
خبرنگار مترجم؛ محمدباقر محمدی

منبع خبر "تابناک" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.