طرز تهیه کتلت ساده و محبوب

فرارو یکشنبه 13 آبان 1403 - 13:16

گاهی اوقات برای افزودن طعم بیشتر، پیاز رنده شده، سیر، و سبزیجات معطر مانند جعفری نیز به آن اضافه می‌شوند. مواد تشکیل‌دهنده کتلت را خوب با هم مخلوط کرده و به شکل دایره‌های کوچک یا بیضی درمی‌آورند و سپس در روغن سرخ می‌کنند تا طلایی و ترد شوند.

کتلت‌ها می‌توانند به عنوان غذای اصلی همراه با سالاد، برنج یا به صورت ساندویچ سرو شوند. این غذا به دلیل طعم دلپذیر، تهیه آسان و مواد اولیه در دسترس، در بین خانواده‌های ایرانی بسیار محبوب است و معمولاً برای وعده‌های نهار یا شام آماده می‌شود.

مناسب برای: ۳ نفر 

درجه سختی: آسان 

اطلاعات زمانی پخت کتلت ساده 

طرز تهیه کتلت ساده (+مواد لازم)

مواد لازم 

مواد لازم برای پخت کتلت ساده به شرح زیر می‌باشد: 

سیب زمینی: دو عدد متوسط یا یک عدد بزرگ 

گوشت چرخ کرده کم چرب: ۳۰۰ گرم 

پیاز متوسط: یک عدد 

هویج: یک عدد کوچک 

فلفل دلمه: نصف یک عدد 

تخم مرغ: یک عدد 

آرد سوخاری: دو قاشق سوپخوری 

جعفری خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری 

پاپریکا: یک سوم قاشق چایخوری 

پودر تخم گشنیز: یک سوم قاشق چایخوری 

نمک: یک قاشق چایخوری 

فلفل سیاه: یک سوم قاشق چایخوری 

زردچوبه: یک قاشق چایخوری 

پودر پیاز: یک قاشق چایخوری 

پودر دارچین: یک سوم قاشق چایخوری 

روغن: به میزان لازم 

طرز تهیه 

گام اول: 

ابتدا برای درست کردن کتلت ساده دو عدد سیب زمینی را میشوییم و پوست میگیریم و با رنده ریز رنده میکنیم. یک عدد پیاز را میشوییم و پوست میگیریم و با رنده ریز رنده میکنیم. یک عدد هویج کوچک را میشوییم و پوست میگیریم و با رنده ریز رنده میکنیم. نصف فلفل دلمه را میشوییم و با رنده ریز رنده میکنیم. جعفری را نیز ریز خرد میکنیم.

گام دوم: 

آب سیب زمینی و آب پیاز و آب فلفل دلمه را هفتاد درصد میگیریم و داخل کاسه مناسبی میریزیم. گوشت چرخ کرده را نیز داخل همان کاسه میریزیم و ادویه‌ها را که شامل یک قاشق چایخوری نمک و یک سوم قاشق چایخوری فلفل سیاه و یک قاشق چایخوری زردچوبه و یک قاشق چایخوری پودر پیاز و یک سوم قاشق چایخوری پودر دارچین و یک سوم قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز و یک سوم قاشق چایخوری پاپریکا میباشد داخل کاسه میریزیم و یک عدد تخم مرغ داخل کاسه میریزیم و دو قاشق سوپخوری جعفری خرد شده و دو قاشق سوپخوری آرد سوخاری میریزیم و فلفل دلمه و هویج رنده شده را نیز میریزیم و مواد را خوب ورز میدهیم.

گام سوم: 

روی کاسه سلفون میکشیم و دو ساعت داخل یخچال به مواد استراحت میدهیم. 

داخل تابه روغن میریزیم و تابه را روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا روغن داغ شود. دستمان را خیس میکنیم و مقداری از کتلت را برمیداریم و داخل دستمان انسجام و فرم میدهیم و داخل روغن داغ قرار میدهیم. بعد از برشته شدن یک طرف کتلت بر میگردانیم و طرف دیگر را نیز خوب سرخ میکنیم.

گام چهارم:

کتلت‌های سرخ شده را داخل ظرف مناسبی قرار میدهیم و مقداری جعفری و گوجه گیلاسی سرخ شده را نیز به عنوان دورچین کنار کتلت قرار میدهیم.

کتلت را با نان و برنج سرو میکنیم.

نکات مهم 

پیاز و سیب زمینی را حتما با رنده ریز رنده کنید و از میکسر استفاده نکنید.

منبع: فردای تازه

منبع خبر "فرارو" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.