به گزارش نامهنیوز، خبرگزاری آسوشیتدپرس گزارش داده است: «این بیمارستانها ساخته شدند تا مکانی برای درمان و التیام باشند. بار دیگر اما سه بیمارستانی که تنها بیمارستانهای فعال باقی مانده در شمال غزه هستند توسط سربازان اسرائیلی محاصره شده و زیر آتش قرار گرفتهاند.»
آسوشیتدپرس با اشاره به اینکه رژیم صهیونیستی به بهانه موج جدید حملاتش علیه حماس در غزه این بیمارستانها شامل بیمارستانهای «کمال عدوان»، «العوده» و «اندونزی» را زیر بمباران گرفته، مینویسد: «همچنان که کارمندان این بیمارستانها عازم درمان موجهای مجروحان حملات میشوند، همچنان نگران جنگی هستند که در آن بیمارستانها با شدت و وضوحی که در کمتر جنگی در دوران مدرن سابقه داشته، هدف گرفته میشوند.»
هر سه بیمارستان حدود ۱۰ ماه پیش نیز هدف حمله و محاصره نیروهای اسرائیلی قرار گرفته بودند. بیمارستانهای کمال عدوان، العوده و اندونزی هنوز خسارات و تخریبهای وارد شده به خود را رفع نکردهاند اما تنها بیمارستانهای فعال آن هم به صورت مقطعی در شمال غزه هستند.
آسوشیتدپرس در ادامه این مطلب تصریح داشته است: «هدف قرار گرفتن تاسیسات پزشکی در جنگها امر بیسابقهای نیست اما طرفهای جنگ به این علت که بیمارستانها طبق قوانین بینالمللی مورد حمایت ویژه هستند معمولا چنین حملاتی را جزو موارد تصادفی یا استثنایی اعلام میکنند. اما اسرائیل در جنگ بیش از یک ساله خود علیه غزه کارزاری از حملات علنی را علیه بیمارستانها به اجرا گذاشته و در ضمن آن دست کم ۱۰ بیمارستان را در سراسر نوار غزه تحت محاصره و حملات خود، گاها برای دفعات متعدد، گرفته است.»
خبرگزاری آسوشیتدپرس نوشت که رژیم صهیونیستی تا کنون همچنین دست کم ۲ بار به بیمارستان شفا در نوار غزه، بزرگترین تاسیسات پزشکی واقع در این باریکه حمله کرده و حتی یک ویدیو نیز درباره ادعای خود درباره استفاده حماس از این بیمارستان به عنوان پایگاه عملیاتی بدون اینکه سند و مدرکی درباره چنین ادعایی داده باشد، تهیه کرد.
اما در کنار بیمارستان شفا، تاسیسات پزشکی و بیمارستانهای دیگری نیز در این باریکه هدف حمله قرار گرفتهاند که کمتر از بیمارستان شفا مورد توجه واقع شدند.
آسوشیتدپرس گزارش داد که همچنین تحقیقی را به مدت چند ماه در خصوص حملات رژیم صهیونیستی به بیمارستانها کمال العدوان، اندونزی و العوده داشته که در طی آن چندین ماه روایات و اظهارات منابع شامل بیش از ۳۶ بیمار، شاهد عینی، امدادگران پزشکی و بشردوستانه و همچنین مقامهای اسرائیلی را جمع آوری کرده است.
این خبرگزاری در ادامه گزارش خود تصریح داشت رژیم صهیونیستی اسناد و مدارکی درباره بهانه خود برای حملات علیه این بیمارستانها یعنی ادعای حضور نیروهای حماس در آنها ارائه نکرده است.
آسوشیتدپرس همچنین نوشت، ارتش رژیم صهیونیستی حملاتش به بیمارستان العوده را در حالی انجام داد که حتی ادعایی درباره حضور حماس در آنجا هم نداشت و وقتی این خبرگزاری از این ارتش درباره مبنای حمله و محاصره اعمال شده در سال گذشته میلادی علیه این بیمارستان پرسید سخنگوی ارتش صهیونیستی هیچ پاسخی نداد.