ضرورت احداث بیمارستان ۸۰۰ تختخوابی در رشت/ ۱۰۰۰ نفر نیروی انسانی جذب می‌شوند

خبرگزاری ایسنا سه شنبه 15 آبان 1403 - 10:43
رئیس علوم پزشکی گیلان، از بهره برداری از بیمارستان ۴۲۱ تختخوابی سایت لاکان در اوایل سال آینده خبر داد و بیان کرد: به دنبال احداث بیمارستان ۸۰۰ تختخوابی هستیم.

دکتر محمدتقی آشوبی امروز، ۱۴ آبان ماه در گفت وگو با رسانه ها، استان گیلان را دارای جمعیت دو و نیم میلیون نفری دانست و با تاکید بر لزوم ایجاد زیرساخت های بهداشت و درمان متناسب با این جمعیت، اظهار کرد: مجموعه بهداشت و درمان استان علاوه بر خدمت رسانی به گیلانی ها به ۶ تا ۸ میلیون نفر جمعیت شناور نیز ارائه خدمت می کند.

وی استاندارد تخت بیمارستانی را ۲.۵ تخت به ازای هر هزار نفر دانست و متذکر شد: این شاخص در کشور ۱.۸۸ تخت و در گیلان با وجود ۴۳۰۰ تخت بیمارستانی در بخش های دانشگاهی و غیر دانشگاهی، ۱.۶۶ تخت است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به حضور گردشگران در استان گیلان به ویژه در ایام تعطیلات، گفت: ۷۰ درصد بیماران ترومایی استان، مسافر هستند.

آشوبی با بیان اینکه برای ارتقای نظام سلامت استان چند پروژه مهم در دست اجرا داریم، خاطرنشان کرد: بیمارستان ۴۲۱ تختخوابی رشت پیشرفت فیزیکی ۹۲.۵ درصدی دارد و تا دی ماه امسال تحویل دانشگاه علوم پزشکی می شود لذا اقدام به خرید ۱۰۰ میلیارد تومان تجهیزات بیمارستانی کردیم و همزمان به دنبال جذب ۱۰۰۰ نفر نیروی انسانی در رشته ها و رده های مرتبط هستیم.

وی خواستار آسفالت مسیر ۱۵۰۰ متری دسترسی به بیمارستان شد و اضافه کرد: زیرساخت‌های گاز، آب و تلفن فراهم است و نیازمند احداث پست ۶۳ کیلوولت هستیم.

رئیس علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه تنها استان فاقد بیمارستان جنرال در رشت هستیم، عنوان کرد: هشت بیمارستان رشت کار یک بیمارستان جنرال را انجام می دهند؛ این در حالی است که در استان گیلان ۳۶ بیمارستان بخش دولتی و بخش خصوصی و نهادهای عمومی(تامین اجتماعی) داریم و بیمارستان های شهرستان ها نیز جنرال هستند.

وی از بهره برداری از بیمارستان ۴۲۱ تختخوابی سایت لاکان در اوایل سال آینده خبر داد و بیان کرد: به دنبال احداث بیمارستان ۸۰۰ تختخوابی هستیم، زیرا با توجه به رشد جمعیت استان، حداقل باید ۲۰۰۰ تخت به تخت های بیمارستانی موجود اضافه شود که شامل ۴۲۱ تختخوابی لاکان و ۸۰۰ تختخوابی رشت است و ۹۴ تخت در انزلی، ۵۰ تخت در لنگرود و ۵۰ تخت در تالش نیز در دست اقدام بوده تا به استاندارد کشور نزدیک شویم.

آشوبی با اشاره به احداث بیمارستان های جایگزین از محل اعتبارات ملی، ادامه داد: بیمارستان جایگزین پورسینا در حال احداث بوده و پروانه احداث بیمارستان ۳۵۰ تختخوابی جایگزین رازی در حال اخذ بوده و بیمارستان ۱۸۰ تختخوابی جایگزین شفا(روان پزشکی) نیز مکان‌یابی شده است.

انتهای پیام

منبع خبر "خبرگزاری ایسنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.