بهترین روش درست کردن ذرت مکزیکی خیابانی را اینجا بخوانید! 

فرارو دوشنبه 14 آبان 1403 - 20:49

فراروـ ذرت یکی از دانه‌های خوراکی بسیار خوشمزه و پر طرفدار است که در آشپزی کاربرد زیادی دارد. از دانه ذرت برای تهیه انواع سالاد سبزیجات، سوپ‌ها، خوراک مرغ، خورش، ماکارانی، فینگرفودها، سالاد الویه و سالاد ماکارانی و حتی در ترشی‌ها استفاده می‌شود. ذرت مکزیکی یکی از خوراکی‌های بسیار خوشمزه و محبوب به خصوص در میان کودکان است که از ترکیب دانه ذرت با قارچ، پنیر پیتزا و سس مایونز تهیه می‌شود و یک میان وعده کامل به حساب می‌آید. ذرت مکزیکی یکی از خوراکی‌های خیابانی مشهور و لذیذ است که خوردن آن به خصوص در هوای سرد پاییز و زمستان بسیار دلچسب است. برای درست کردن ذرت مکزیکی روش‌های متفاوتی وجود دارد. اگر می‌خواهید یک ظرف ذرت مکزیکی خوشمزه و بازاری را در منزل و با روشی آسان تهیه کنید، در ادامه این مطلب با آموزش ذرت مکزیکی ویژه همراه ما باشید.

مواد لازم

ذرت مکزیکی: ۵۰۰ گرم
قارچ: ۳۰۰ گرم
کره: ۲۰ گرم
پنیر پیتزا: ۱ پیمانه
سس مایونز: ۳ قاشق غذاخوری
سس هزار جزیره: ۳ قاشق غذاخوری
آبلیمو: ۱ قاسق چای‌خوری
نمک، فلفل سیاه، آویشن و پودر سیر: به میزان لازم

طرز تهیه

 بهترین روش درست کردن ذرت مکزیکی خیابانی را اینجا بخوانید! 

برای درست کردن این ذرت مکزیکی خوشمزه ابتدا ذرت مکزیکی خام را همراه با ۲ قاشق غذاخوری آب سرد داخل یک ماهی تابه بریزید و صبر کنید تا ذرت بپزد. می‌توانید از کنسرو ذرت آماده هم استفاده کنید، فقط فراموش نکنید حتما قوطی ذرت را قبل از استفاده به مدت ۲۰ دقیقه بجوشانید. قارچ‌ها را به صورت ورقه‌ای خرد کنید و داخل ماهی تابه بریزید و روی حرارت زیاد اجاق گاز بگذارید تا آب قارچ کشیده شود، سپس آبلیمو را روی قارچ بریزید تا رنگ قارچ سیاه نشود. حتما قارچ را با حرارت بالا تفت بدهید تا بیش از حد آب نیندازد. ذرت پخته را همراه با کره به قارچ اضافه کنید و هم بزنید تا کره آب شود. در مرحله بعد نمک، فلفل سیاه، آویشن و پودر سیر را روی مواد بریزید و سس مایونز و هزار جزیره را اضافه کنید و مواد را هم بزنید تا مزه‌ها به خوبی با هم مخلوط شوند. در آخر پنیر پیتزا را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا پنیر کاملا آب شود. بعد از اینکه پنیر آب و کشدار شد، ذرت مکزیکی خوشمزه شما آماده سرو است که می‌توانید آن را داخل طرف سرو بریزید و میل کنید، نوش جان. 

نکات مهم
۱ـ مهمترین راز کشدار شدن پنیر پیتزا در ذرت مکزیکی این است که حتما پنیر پیتزا به دمای محیط رسیده و حالت یخ زده نداشته باشد، بنابراین اگر پنیر پیتزا داخل فریزر است، حتما از نیم ساعت قبل آن را از فریزر خارج کنید تا یخش آب شود و به دمای محیط برسد. برای خوشمزه‌تر شدن ذرت مکزیکی بهتر است از ترکیب چند مدل پنیر پیتزا با هم استفاده کنید. 

۲ـ ذرت یکی از دانه‌های خوراکی بسیار خوشمزه و پر طرفدار است که در آشپزی کاربرد زیادی دارد. از دانه ذرت برای تهیه انواع سالاد سبزیجات، سوپ‌ها، خوراک مرغ، خورش، ماکارانی، فینگرفودها، سالاد الویه و سالاد ماکارانی و حتی در ترشی‌ها استفاده می‌شود. ما معمولا ذرت را به صورت قوطی‌های کنسرو از فروشگاه مواد غذایی یا به صورت منجمد و نیم‌پز از فروشگاه‌های سبزیجات تهیه می‌کنیم. اگر برای تهیه ذرت از خود بلال استفاده می‌کنید، باید بدانید که بهترین بلال برای تهیه ذرت، بلال‌های معروف به ذرت مکزیکی هستند که در مغازه‌های تره‌بار موجودند. بلال ذرت مکزیکی دارای دانه‌های درشت؛ شفاف و بسیار نرم و شیرین است که برای تهیه سالاد و استفاده در انواع غذا مناسب هستند. دانه‌های این نوع بلال به رنگ زرد روشن هستند و تیره نمی‌شوند. 

۳ـ قارچ طبع گرمی دارد و سرشار از پروتئین، ویتامین، مواد معدنی، آمینو اسید، فیبر، مس، آهن، آنتی اکسیدان، آمینو اسید و... است؛ همچنین در پیش‌گیری از سرطان سینه و پروستات موثر است و سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند. هنگام خرید قارچ به این نکته توجه داشته باشید که قارچ تازه حتماً نباید سفید و شفاف باشد. یکی از راه‌های تشخیص قارچ سالم این است که قارچ باید تا حدودی سنگین باشد. اگر قارچ سبک و توخالی باشد، سالم نیست. کلاهک قارچ سالم نباید شکاف داشته باشد؛ همچنین بهتر است قارچ‌هایی را که روی پوست آنها لکه قهوه‌ای دارند، خریداری نکنید و اگر هم خریداری کردید، حتماً به صورت پخته آن را مصرف کنید.

منبع خبر "فرارو" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.