با پخت این غذا به شمال سفر می‌کنید!

همشهری آنلاین سه شنبه 15 آبان 1403 - 10:47
اگر به طعم کدوحلوایی علاقه دارید می‌توانید انواع پلوهای خوش رنگ و لعاب را با آن درست کنید.کدوحلوایی‌پلو یکی از غذاهای خوشمزه و سنتی شمال کشور مانند آمل است که در برخی شهرها ترکیب‌هایی به آن اضافه می‌شود.

همشهری: اما در کل با پخت این غذاها، حس سفر به شمال در شما زنده می‌شود.

مواد لازم:

کدو حلوایی: ۴۰۰ گرم

گوشت چرخ‌کرده: ۳۰۰ گرم

برنج: ۳ پیمانه

پیاز: ۲ عدد

شکر: نصف پیمانه

زعفران دمکرده: یک قاشق غذاخوری

پودر دارچین: یک قاشق غذاخوری

نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

تعداد: ۵ نفر

آماده‌سازی‌: ۳۰ دقیقه

پخت: ۶۰ دقیقه

روش تهیه:

۱. پیاز خرد شده را تفت دهید تا طلایی شود. سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کنید.

۲. کدو را خرد کنید و در تابه جدا کمی تفت دهید و سپس با پیاز و گوشت ترکیب کنید.

۳. شکر، پودر دارچین و نصف زعفران را به همراه نصف لیوان آب جوش در قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید تا آبش کشیده شود.

۴. برنج را آبکش کرده و در ادامه ترکیب مواد را لابه‌لای برنج بریزید. در نهایت پودر دارچین و بقیه زعفران را بریزید و اجازه دهید دم بکشد.

نکته: می‌توانید از خلال بادام و پسته برای تزیین روی غذا استفاده کنید.

منبع خبر "همشهری آنلاین" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.