تقاضای جهانی نفت پس از ۲۰۳۰ به اوج می‌رسد

خبرگزاری مهر سه شنبه 15 آبان 1403 - 18:14
شرکت توتال انرژی فرانسه در گزارش چشم‌انداز انرژی سالانه خود اعلام کرد تقاضای جهانی برای نفت خام پس از سال ۲۰۳۰ میلادی به اوج می‌رسد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، توتال انرژی در گزارش چشم‌انداز انرژی سالانه خود اعلام کرد پیش‌بینی‌های این شرکت فرانسوی نشان می‌دهد تقاضای جهانی نفت پس از سال ۲۰۳۰ بر مبنای دو سناریوی انتقال انرژی به اوج خود می‌رسد، به‌طوری که هیچ‌کدام از این دو سناریو گرمایش جهانی را به ۲ درجه سانتی‌گراد همسو با تعهدهای توافقنامه اقلیمی پاریس محدود نمی‌کنند.

آرلین همل، مدیر پایداری و راهبرد شرکت توتال انرژی در این باره گفت: نخستین دلیل رشد جمعیت، سرمایه‌گذاری‌های ضعیف در شبکه برق و فروش کمتر از حد انتظار خودروهای برقی در سراسر جهان است.

وی افزود: امروزه حدود ۴.۵ میلیارد نفر در کشورهای کمتر توسعه یافته دچار فقر انرژی هستند، اگر رشد مورد انتظار جمعیت را تا سال ۲۰۵۰ میلادی به آن اضافه کنیم، باید تولید کنونی انرژی در ۴ ضرب شود تا آنها از فقر انرژی خارج شوند.

گزارش سالانه سه سناریو روندهای کنونی، «تحرک» نسبتاً بلندپروازانه و «گسست» مطابق با توافقنامه اقلیمی پاریس را ارائه کرد.

توتال انرژی اعلام کرد: جهان اکنون در مسیر مصرف ۹۰ میلیون بشکه نفت در روز در سال ۲۰۵۰ قرار دارد که بر اساس روندهای کنونی تقاضا پس از سال ۲۰۳۵ به اوج خود می‌رسد.

در مقابل بی‌پی انتظار دارد نفت در سال آینده میلادی به اوج خود برسد و مصرف آن در سال ۲۰۵۰ حدود ۷۵ میلیون بشکه در روز باشد.

بر اساس سناریوی توتال، تقاضای نفت درست پس از سال ۲۰۳۰ به اوج خود می‌رسد و در سال ۲۰۵۰ به ۷۰ میلیون بشکه در روز خواهد رسید.

سناریوی همسو با تغییرات اقلیمی پاریس مستلزم آن است که تقاضای نفت قبل از سال ۲۰۳۰ به اوج خود برسد و مصرف در سال ۲۰۵۰ به ۴۴ میلیون بشکه در روز کاهش یابد.

منبع خبر "خبرگزاری مهر" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.