طالب آملی نماد توسعه فرهنگی زبان و ادبیات فارسی است

خبرگزاری ایسنا چهارشنبه 16 آبان 1403 - 02:44
رئیس دانشگاه شمال آمل، از طالب آملی شاعر پرآوازه ایرانی به عنوان ادیبی که نماد توسعه فرهنگی زبان و ادبیات فارسی در حوزه تمدن ایران بزرگ است، یاد کرد.

«حسین رنجبر» روز سه‌شنبه، ۱۵ آبان در همایش بین المللی طالب آملی که در دانشگاه شمال برگزار شد، گفت: گفتمان طالب آملی، گفتمان، جهان وطنی ایران-اسلامی است و آنجایی که او و میراث معنوی او، محصور در مرزها نبوده؛ جهان را در نوردیده است.

وی افزود: پاسداشت میراث معنوی بشر و انتقال آن به جوانان ایران زمین، نه تنها از تکالیف دانشگاهیان است بلکه به نوعی معتقدم که از حقوق مراکز علمی است.

رئیس دانشگاه شمال آمل، با بیان اینکه توسعه ایران اسلامی در همه ابعاد، نیازمند به توسعه فرهنگی است، تصریح کرد: توسعه مکتب آمل و مازندران، می‌تواند گام‌های استواری بر توسعه کشور عزیزمان، ایران اسلامی باشد.

رنجبر با بیان ایکه برگزاری همایش شاعر نامی شهرستان آمل و ایران زمین در دانشگاه شمال یک موهبت و افتخار بزرگی است، اظهار کرد: برای هیات موسس، هیات امناء، هیات رئیسه و دانشجویان دانشگاه شمال که از برترین دانشگاه‌های کشور است، فرصت خدمت به فرهنگ غنی ایرانی اسلامی را پیدا کرده است.

وی با گرامیداشت هفته ملی مازندران و پاسداشت این هفته از سوی همه نهادهای اجرایی و فرهنگی در سطح استان گفت: دانشگاه شمال آمل در راستای مسئولیت اجتماعی خود، تجلیل از بزرگان و مفاخر علمی را وظیفه خود می‌داند و همواره در این راستا چندین همایش و نیز چاپ چندین جلد کتاب در چند سال گذشته اقدام کرده است.

همایش بین‌المللی طالب آملی روز سه شنبه ۱۵ آبان با حضور محققان و رایزن‌های فرهنگی کشورهای فارسی زبان با پیام تصویری آیت الله جوادی آملی در شهرستان آمل برگزار شد.

غلامعلی حدادعادل، رئیس فرهنگستان زبان وادب فارسی، پرفسور«بلرام شکلا» رایزن فرهنگی هند، به همراه استاندارمازندران، نماینده مردم آمل در مجلس شورای اسلامی، امام جمعه آمل و برخی محققان حوزه زبان فارسی سخنرانی کردند.

عصرسه شنبه نیز در محل سالن همایش اصلی و سالن‌های فرعی دانشگاه شمال ۵ کارگاه تخصصی و قرائت سخنرانی‌ها و مقاله‌های برتر اختصاص دارد.

حدود ۶۵ مقاله تخصصی از اندیشمندان کشورهای ایران، تاجیکستان، ازبکستان، هند، پاکستان، بنگلادش، ترکیه و افغانستان به دبیرخانه این همایش بین‌المللی در شهرستان آمل ارسال شد که حدود ۳۵ مقاله از محققان و استادان دانشگاه های سراسر کشور و ۱۳ مقاله از دانشگاه‌های کشورهای فارسی زبان از جمله هند، پاکستان، تاجیکستان، ازبکستان و افغانستان ارائه شد.

انتهای پیام

منبع خبر "خبرگزاری ایسنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.