به گزارش رکنا، مرغ تک تابه از مرغ های خوشمزه ای است که آموزش تهیه آن را در ادامه فرا خواهید گرفت.
مرغ
ادویه تندوری
فلفل سیاه
زردچوبه
نمک
پیاز
حریره سیر
پوره گوجه
زرشک
۱. مرغ رو با نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و ادویه تندوری طعم دار میکنیم.
۲. توی تابه سرخ میکنیم و بعد از سرخ شدن از تابه خارج میکنیم.
۳. تو همون روغن و تابه پیاز نگینی ریز رو تفت میدیم و بهش حریره سیر، پوره گوجه، زرشک و آب جوش اضافه میکنیم و هم میزنیم.
۴. مرغهای سرخ شده رو به تابه برمیگردونیم و نیم ساعت بهش زمان میدیم تا مرغ بپزه و طعم سس به خورد مرغ بره و تمام.