کرمانشاه به استان جشنواره‌ها تبدیل شده است

خبرگزاری ایسنا جمعه 18 آبان 1403 - 14:55
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه از تبدیل شدن کرمانشاه به استان جشنواره‌ها به واسطه برگزاری رویدادهای گردشگری مختلف در آن خبرداد.

داریوش فرمانی در مراسم برگزاری جشنواره انار با بیان اینکه در ۴۰ روز گذشته هفت رویداد گردشگری منطقه‌ای و ملی در استان کرمانشاه برگزار شده، اظهار کرد: استان کرمانشاه به سرزمین جشنواره‌ها تبدیل شده است.

وی گفت: در کنار برگزاری جشنواره‌ها، موضوع دیگری که دنبال می‌کنیم، بحث توسعه گردشگری روستایی است که به همین منظور تقویم رویدادهای گردشگری استان با محوریت رویدادهای محصول محور در روستاهای استان تهیه شده است.

فرمانی تاکید کرد: امیدواریم بتوانیم بیش از ۱۰۰ رویداد را در طول سال اجرایی کنیم.

وی گفت: موضوعی که باید در این رویدادها به آن پرداخته شود، برندسازی محصولات صنایع‌دستی و کشاورزی است.

مدیرکل میراث فرهنگی استان افزود: استان کرمانشاه در همه حوزه‌های گردشگری از ظرفیت‌های بسیار بالایی برخوردار است که باید در حوزه محصولات کشاورزی و صنایع‌دستی در سطح استان کار برندسازی انجام شود.

وی تصریح کرد: برگزاری جشنواره‌ها با هدف برندسازی این محصولات است و ما به دنبال این هستیم که رویدادهای ملی و بین‌المللی برای معرفی این برندها برگزار کنیم.

فرمانی گفت: اگر راه و شهرسازی و فرمانداری‌ها در ورودی شهرهای استان زمین مناسب در اختیار ما قرار دهند، احداث بازارچه‌های دائمی صنایع‌دستی را در دستور کار قرار می‌دهیم.

وی در پایان شکل گیری زنجیره‌های ارزش در حوزه گردشگری و صنایع‌دستی و نیز توزیع متوازن گردشگری در مناطق مختلف استان را از دیگر برنامه‌های این اداره‌کل عنوان کرد.

برپایی ۶۰ غرفه عرضه انار و صنایع‌دستی 

علیرضا حیدری فرماندار شهرستان پاوه نیز در این رویداد اظهار کرد: امیدواریم برگزاری رویدادهای گردشگری با محوریت محصولات کشاورزی و صنایع‌دستی به رونق در کسب و کار مردم کمک کند.

وی با بیان اینکه ایران سرزمین آیین‌ها و باورهایی است که ریشه در فرهنگ ایرانی اسلامی دارد، افزود: فرهنگ شکرگزاری از درگاه خداوند متعال برای برداشت محصول یک سنت حسنه است که در سراسر کشور برگزار می‌شود و هویت ایرانی اسلامی را به نمایش می‌گذارد.

فرماندار پاوه تصریح کرد: جشنواره انار پاوه نیز جنبه شکرگذاری از پروردگار دارد و هم جشنی است برای افزونی و برکت مال کشاورزان است.

وی با بیان اینکه جشنواره انار پاوه با عنوان جشن هنارانه در سال ۹۷ در فهرست میراث ناملموس کشور به ثبت رسیده است، گفت: امیدواریم با حفظ ارزش‌ها بتوانیم به این رویدادها رونق بدهیم و کشاورزان عزیز شهرستان از آن بهره‌مند شوند.

فرماندار پاوه افزود: این جشنواره می‌کوشد با حفظ ارزش‌ها و با رعایت فرهنگ منطقه این میراث گرانبها را زنده نگه دارد و همچنین به برندسازی محصول انار منطقه کمک کند.

وی در پایان گفت: در کنار جشنواره ۶۰ غرفه دایر شده است که تولید کنندگان محصولات خود را به مدت یک هفته به شکل مستقیم به مصرف کنندگان عرضه کنند.

به گزارس ایسنا، به نقل از روابط عمومی میراث فرهنگی، جشنواره انار پاوه با حضور معاون پارلمانی وزارت میراث‌فرهنگی، امام جمعه پاوه، نماینده مردم اورامانات در مجلس شورای اسلامی، مدیرکل میراث‌فرهنگی کرمانشاه و جمعی از مسئولین استان و بیش از ۲۰ هزار گردشگر روز گذشته(۱۷ آبان)برگزار شد.

غرفه‌های عرضه محصولات صنایع‌دستی و تولیدات روستایی و باغی تا ۲۵ آبان‌ماه در محل این جشنواره در سه راهی باینگان دایر است.

انتهای پیام 

منبع خبر "خبرگزاری ایسنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.