به گزارش خبرنگار مهر، امید رضایی فر بعد از ظهر پنجشنبه در نشست هماندیشی مدیران و معاونان امور بینالملل منطقه هفت دانشگاهها در دانشگاه خلیج فارس بوشهر قابلیتهای منطقه را نزدیکی به صنایع مهم مثل پتروشیمی، نفت و گاز و هستهای، کشاورزیهای خاص (در حوزههای نخلستان و کشت دریایی) برشمرد.
رئیس مرکز همکاریهای علمی بینالمللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در ادامه به قابلیتهای ویژه استان بوشهر و دانشگاه خلیج فارس در حوزههای دریا، انرژی و نخلستان اشاره کرد و بر اهمیت تعریف پروژههای مشترک بینالمللی در این زمینهها تاکید کرد
وی با اشاره به علاقهمندی کشورهای عضو بریکس و شانگهای به پروژههای دانشجویی، پیشنهاد همکاریهای مشترک با این کشورها را مطرح کرد.
وی همچنین بر اهمیت توسعه دریا محوری در دانشگاه خلیج فارس به عنوان یک مزیت نسبی تاکید کرد.
رئیس مرکز همکاریهای علمی بینالمللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: استفاده از ظرفیت ایرانیان متخصص و هیئت علمی خارج از کشور که با دانشگاه و شهر ارتباط دارند و جذب نخبگان جهانی، دو موضوع مهم برای توسعه روابط بینالمللی دانشگاهها است.
وی یادآور شد: با توجه به این نشست و تاکید بر اهمیت توسعه همکاریهای بینالمللی، انتظار میرود دانشگاه خلیج فارس گامهای مؤثری در جهت ارتقای جایگاه علمی خود در سطح بینالمللی بردارد.
در نخستین نشست هماندیشی مدیران و معاونان امور بینالملل منطقه هفت دانشگاهها که در دانشگاه خلیج فارس برگزار شد، بر تقویت همکاریهای بینالمللی در حوزههای دریایی، انرژی و کشاورزی تاکید شد.