در محتواهای آموزشی از شخصیت «خواهر دباغ» بیشتر بگوییم

خبرگزاری ایسنا شنبه 26 آبان 1403 - 14:29
امام جمعه تویسرکان با بیان اینکه خواهر دباغ در بزنگاه‌ها و دفاع از انقلاب‌ بالاترین بصیرت را داشت‌، گفت: برای معرفی این شخصیت کم‌نظیر باید به سمت دانشگاه‌ها، حوزه علمیه و آموزش و پرورش برویم و در محتواهای آموزشی از شخصیت این بانو بیشتر بگوییم.

حجت‌الاسلام سیدروح‌الله زمانی‌موسوی شنبه ۲۶  آبان در جمع خبرنگاران با اشاره به اهمیت برگزاری کنگره ملی خواهر دباغ و معرفی زن تراز انقلاب، اظهار کرد: اگر از هر استان شخصیت و سیره زندگی یک بانوی مسلمان ایرانی و شاخص در امور مختلف به خوبی به جامعه معرفی شود، می‌تواند به نسل جوان برای حرکت در مسیر درست کمک کند.

وی با بیان اینکه در نقاط مختلف کشور بانوان دلیر، مبارز و پرتلاشی داریم که می‌توان آنها را به عنوان اسوه و نمونه به جامعه معرفی کرد، افزود: همدان نیز بانوان شاخص و برجسته‌ای مانند خانم دباغ دارد که در عرصه‌های مختلف خوش درخشیده‌ است.

وی با بیان اینکه در آستانه کنگره ملی خانم دباغ می‌طلبد این شخصیت را بیش از گذشته در بین دانش‌آموزان و دانشجویان معرفی کنیم، گفت: امروز جامعه ما به معرفی الگوهایی هدفمند، دغدغه‌مند و اثربخش در راه اسلام و انقلاب نیاز دارد چرا که دنیای غرب با تبلیغ می‌خواهند شخصیت زن را به ظاهر و جلوه‌گری او محدود کنند.

زمانی‌موسوی ادامه داد: آشنایی با زندگی خواهر دباغ ثابت می‌کند یک زن در مکتب انقلاب می‌تواند بسیار فراتر از آنچه دنیای غرب برای جوانان نشان می‌دهد، حاضر شود و رهبری و میدان‌داری کند بنابراین باید چنین شخصیت‌هایی را به بهترین نحو معرفی کنیم.

امام جمعه تویسرکان با تاکید بر اینکه خانم دباغ، بانویی دلیر، رزمنده، مجاهد، شجاع و اهل فضل و بصیرت بود، تصریح کرد: ایشان رهرو مکتب حضرت زهرا(س) بود و نکات اخلاقی، تربیتی و معرفتی زیادی را می‌توان از زندگی این شخصیت استخراج کرد و به نسل جوان شناساند.

زمانی‌موسوی با بیان اینکه خواهر دباغ مصداق عینی انسان کامل در شرایط جامعه امروز است که می‌توان آن را به دیگران معرفی کرد، یادآور شد: خواهر دباغ قبل و بعد از انقلاب در بسیاری از عرصه‌ها حضور موفقی داشت و می‌توان از او به عنوان چکیده‌ای از تمام فضائل یک انسان اثرگذار و دغدغه‌مند یاد کرد.

وی با بیان اینکه صدا و سیما نیز می‌تواند اثر فاخر و ارزشمندی را در ارتباط با خانم دباغ تولید کند، تأکید کرد: آثار هنری مانند کتاب، مقاله و شعر هم در معرفی شخصیت خانم دباغ اثرگذار است؛ در جشنواره‌هایی نظیر عمار می‌توانیم به عنوان موضوع پیشنهادی مطرح کنیم تا آثاری فاخر از این بانو به یادگار بماند.

زمانی‌موسوی در ادامه با اشاره به مبارزات سیاسی خواهر دباغ برای پیروزی انقلاب، تصریح کرد: ورود در مباحث علمی، فقهی، دروس حوزوی، انس با قرآن کریم‌ و نهج‌البلاغه همچنین تربیت در خانواده‌ای فرهیخته موجب شکل‌گیری و رشد شخصیت خانم دباغ شد.

وی با بیان اینکه شخصیت حضرت امام(ره) تاثیر بسیاری بر این بانوی مبارز و انقلابی گذاشت، افزود: شخصیت ایشان جامع‌الاطراف بود و حضور در عرصه‌های اجتماعی و سیاسی تا مسائل نظامی و جهاد تبیین برای دفاع از انقلاب‌ در کنار مدیریت خانه و خانواده او را به بانویی شاخص تبدیل کرد.

امام جمعه تویسرکان خاطرنشان کرد: در شرایطی که دشمنان سعی دارند زنان جامعه را به برخی مسائل محدود کنند اما می‌بینیم مکتب انقلاب الگوهایی چون خانم دباغ تربیت کرده که به عنوان نمونه کامل یک زن موفق در تمام عرصه‌ها حضور داشته و شجاعت، سیاست، فرهنگ و... این فرد زبانزد است.

وی با بیان اینکه زندگی بانوی والامقام مرضیه دباغ نه تنها برای بانوان بلکه برای آقایان نیز می‌تواند الگو باشد، یادآور شد: ایشان در تمام بزنگاه‌ها در دفاع از ولایت و انقلاب حضوری بابصیرت داشت.

انتهای پیام

منبع خبر "خبرگزاری ایسنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.