به گزارش ایسنا، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی صبح امروز؛ شنبه ۲۶ آبان ماه در همایش تامین مالی تولید، از بنگاهداری به بنگاهسازی که با حضور فرزین رئیس کل بانک مرکزی و عبدالناصر همتی وزیر امور اقتصادی هم حضور داشتند، شرکت کرد.
رئیس مجلس شورای اسلامی طی سخنانی در این مراسم گفت: باید همه در کشور برای خلق ثروت جدید توام با ارزش آفرینی تلاش کنیم و اینکه خلق ثروت در بستر عدالت و اشتغال و پیشرفت باشد و تولید را محور خودش قرار دهد.
مسعود پزشکیان رئیسجمهور دیروز؛ جمعه ۲۵ آبان ۱۴۰۳، به مناسبت روز کتاب و کتابخوانی با همراهی محسن حاجیمیرزایی رئیس دفتر رئیس جمهور و سید عباس صالح شریعتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، به دیدار استاد محمدعلی موحد، یکی از نامداران عرصه شعر و ادب و مورخ و پژوهشگر تاریخ ایران رفت.
مهدی طباطبایی معاون ارتباطات و اطلاع رسانی دفتر رئیس جمهور در انتقاد به شیوه بازتاب این دیدار در صدا و سیما نوشت: «رسانه ملی خبر دیدار رئیس جمهور با این چهره ماندگار را در همه بخش های خبری سانسور می کند و تازه انتظار مرجعیت رسانه ای دارد. مرحبا به این سلیقه!!»
حسین قرایی مدیرکل روابط عمومی سازمان صداوسیما نیز در واکنش با نادرست خواندن این «ادعا» مدعی شد که این خبر در بخش اخبار فرهنگی ساعت ۲۰ شبکه ۴جمعه شب پخش شده است.
امروز رئیسجمهور در حکمی مصطفی مولوی را به سمت «رئیس دفتر بازرسی ویژه رئیس جمهور» منصوب کرد.
دوشنبه هفته قبل؛ 21 آبان 1403 بود که رئیسجمهور در دیدار اعضای شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی، مسئله تحزب و نقشآفرینی موثر احزاب در کارآمدسازی نظام سیاسی و اجرایی کشور را نیازمند آسیبشناسی دانست و گفت: احزاب کشور به رغم نقش و کارکرد مهمی که میتوانند در زندگی عمومی و سیاسی جامعه ایفا کنند، عموما نگاه مشخصی درباره مسایل مبتلابه جامعه در بخشهای مختلف بهداشت، آموزش و فرهنگ ندارند و شاید به همین علت بوده است که بنده تاکنون در هیچ حزبی عضویت نداشتهام.
وی تصریح کرد: گام اول در اثربخشی به فعالیت احزاب پرهیز از نگاههای سلبی، یک طرفه و بسته و متمایل شدن به رویکردهای علمی، متقن و کارشناسی و به عبارت دیگر پذیرش سخن حق و برتر است.
در همین زمینه بخوانید؛
محمد هاشمی فعال سیاسی گفته است: اگر احزاب با محدودیت برای بدست آوردن جایگاههای سیاسی مواجه باشند، نمیتوانند نقش تاثیرگذاری در عرصه سیاسی کشور ایفا کنند. در ایران بعد از انقلاب احزاب و تشکل های متعددی تشکیل شده است، اما هیچ کدام قدرت واقعی ندارند.
محمودی عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی هم گفت: بسیاری از احزاب کشور از نظر ساختاری دچار اشکال هستند و خیلی از احزاب با چند نفر محدود شکل گرفتهاند. احزاب شبانتخاباتی نیز در کشور زیاد هستند و بعد از انتخابات چراغشان تا انتخابات دیگر خاموش میشود و حتی نمیدانیم سراغشان را کجا باید بگیریم.
بیگدلی: گسترش احزاب به رشد دموکراسی در کشور کمک خواهد کرد
سلیمی: احزاب در کشور ما هنوز به بلوغ نرسیده اند/ رئیس جمهور به دنبال فعال کردن احزاب است
رئیسجمهور همچنین در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران درباره زمان رفع فیلترینگ اظهار کرد: در حال بحث هستیم و دیروز هم جلسه داشتیم.
در همین زمینه؛
محمود واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات دولت یازدهم نوشته است: امیدوارم مسئولین دولت نهایت تلاش خود را به کار ببندند تا در جلسات شورای عالی فضای مجازی نسبت به رفع فیلترینگ غیر ضرور اقدام شود.
محمد مهاجری فعال سیاسی هم در شبکه اجتماعی ایکس خطاب به رئیسجمهور خواستار اعلام اسامی افرادی شد که فیلترشکن به مردم می فروشند.
امروز؛ رحیم زارع سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۴ از تصویب بندی از لایحه بودجه درباره تعیین نرخ عوارض گمرکی تلفن همراه در سال آینده خبر داد.
امروز؛ همچنین محمدجعفر قائمپناه معاون اجرایی رئیسجمهور در جریان بازدید از سیوهفتمین نمایشگاه ملی صنایع دستی، با بیان اینکه امیدوارم هنرهای قدیم ایران که مظهر فرهنگ ملی ما هستند را گسترش دهیم و در عرصه بینالملل دستمایههای فرهنگی و هنری را به جهانیان عرضه و معرفی کنیم، اظهار کرد: امیدواریم با بهبود روابط و گسترش ارتباطات فرهنگی و اقتصادی با دنیا مسیر برای صادرات صنایعدستی و هنرهای سنتی باز کنیم و دروازه بزرگی را در این حوزه ایجاد کنیم.
فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت هم در حاشیه بازدید از این نمایشگاه گفت: صنایعدستی میتواند یکی از محورهای توسعه در کشور باشد.
امروز؛ آیتالله آملی لاریجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام هم در دیداری بر تدوین سندی جامع به مثابه یک سیاست کلی برای توسعه و استفاده از «هوش مصنوعی» و «علوم شناختی» در کشور تاکید کرد.
انتهای پیام