اولین رویداد ENTER شریف برگزار شد

گسترش نیوز یکشنبه 27 آبان 1403 - 07:57
اولین رویداد ENTER شریف با حمایت مرکز کارآفرینی دانشگاه صنعتی شریف امروز ۲۶ آبان ماه ۱۴۰۳ برگزار شد.

نخستین رویداد ENTER شریف با هدف آشنایی با کارآفرینی و کسب و کارهای اینترنتی برای ورودی های ۱۴۰۳ در سالن همایش های جابر بن حیان دانشگاه صنعتی شریف آغاز شد.

در این همایش مدیرعامل دیجی‌کالا، به عنوان مهمان ویژه حضور دارد. جعفر بلوک آذری(مدیرعامل همراه اول)، مونا ناصری(مدیرعامل بانا)، سعید حسن پور(معاون توسعه نوآوری صندوق سرمایه گذاری فولاد مبارکه)، علیرضا جعفر(مدیر مرکز کارآفرینی شریف) سخنرانان این همایش هستند. 

اینتر

ضمنا آرمان صفایی به عنوان مدیرعامل شرکت تریبون، مقداد ولایی(مدیرعامل شرکت جاب ویژن)، احمد طاهرخانی(مدیرعامل هومکا) و احمد عطارزاده(مدیرعامل شرکت تپسل) در همایش موسوم به Enter در قسمت پنل شرکت های شریفی حضور دارند.

فولاد مبارکه یک همتی می شود

سعید حسن پور، معاون توسعه نوآوری صندوق سرمایه گذاری فولاد مبارکه در ابتدای همایش گفت: شرکت فولاد مبارکه در قسمت های فناورانه ورود خواهد کرد تا در زمره شرکت های یک همتی قرار گیرد. هدف اصلی دانشگاه در وهله اول عرضه علم است و بزرگترین دستاورد دانشجو، کار تیمی محسوب می شود. کسب مهارت های کارآفرینی باید در اولیت های دانشجوها در ابتدای مسیر باشد. 

او ادامه داد: مهارت نوشتاری می تواند در آینده برای کارآفرینی و نوآوری بسیار مفید باشد. کارآفرینی موفق در فضای دیجیتال رخ نمی دهد، در اصل ریشه توفیق در این زمینه، وجه تمایز رشته تحصیلی است. کارآفرینی انفرادی محکوم به شکست است.

حسن_پور

مونا ناصری، موسس و مدیرعامل بانا در ادامه همایش اظهار کرد: موضوع کنجکاوی و بی تفاوتی، محورهای مورد نظر من در این مقطع است. امر بی تفاوتی می تواند آثار مخربی برای علاقه مندان به مبحث کارآفرینی داشته باشد. عدم علاقه به رشته تحصیلی در دانشگاه پیامدهای جدی به همراه خواهد داشت. 

او افزود: مطالعه کتاب های تازه و تخصصی در حوزه کارآفرینی و مدیریت می تواند اثرات منحصربه فردی برای دانشجویان علاقه مند به فضای کسب و کارهای نوآورانه در پی داشته باشد.

ناصری

احمد عطارزاده، مدیر مارکتینگ تپسل در ادامه همایش بیان کرد: این روزها در خصوص عدم تاثیر دانشگاه در آینده دیجیتال مارکتینگ صحبت می شود اما متاسفانه چنین گزاره ای از اساس اشتباه است. مسیر آکادمیک برای موفقیت در کارآفرینی بسیار موثر ارزیابی می شود. نقش مثبت دانشگاه را نمی توان انکار کرد. هنرمندان هزاره سوم، تاجران و کارآفرینان موفق همواره از مسیر دانشگاهی گذر کردند و برای خود جایگاه رفیعی پدید آوردند‌.

او اضافه کرد: تبدیل سرمایه های اقتصادی به دستاوردهای سیاسی، مثال خوبی در این زمینه به شمار می رود. مسیری که دانشگاه برای شما می سازد، یک مسیر هدفمند است که در سایر مراحل زندگی یافت نخواهد شد.

عطارزاده

آرمان_صفایی

کدخبر: 341000

منبع خبر "گسترش نیوز" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.