(تصاویر) دیگر خبری از غارتگری میمون‌ها نیست

فرارو یکشنبه 27 آبان 1403 - 14:02

فرارو- میمون‌های غارتگر دیگر در شهر تاریخی لوپبوری تایلند، جایی در چهار سال گذشته جمع‌آوری و عقیم شده‌اند، سرکشی و آشوب بپا نخواهند کرد.

به گزارش فرارو، قبل از اینکه ویروس کرونا لوپبوری را تعطیل کند، برخی از ۵۸۰۰۰ ساکن آن به طور معمول به ۳۰۰۰ ماکاک دم درازی که در کنار آنها زندگی می‌کردند غذا می‌دادند و حتی یک ضیافت میوه سالانه برای آنها برپا می‌کردند و این کار گردشگران را به "شهر میمون ها" می‌کشاند که سه ساعت با ماشین در شمال بانکوک فاصله دارد.

ماکاک‌ها که اعتقاد بر این است که اقبال خوبی به ارمغان می‌آورند، در جنگل‌های مجاور نیز زندگی می‌کنند و از دیرباز بخشی از تاریخ شهر بوده اند.

اما پس از خروج لوپبوری از قرنطینه کرونا در اواسط سال ۲۰۲۲، ساکنان آن متوجه شدند که میمون‌ها سرکش شده‌اند. ماکاک‌ها ساختمان‌ها را تصرف کرده بودند، اغلب با ساکنان روبرو می‌شدند، غذا را می‌دزدیدند و مردم را آزار می‌دادند. 

ویساروت سامنگام، محقق محلی گفت: روش آنها دزدی است به هر طریقی. آنها آماده بودند هر چیزی را از دستان شما بربایند، هر کیسه‌ای که مشکوک بودند حاوی مواد غذایی یا وسایلی مانند تلفن همراه باشد. بچه‌های کوچک، زنان مسن و حتی پلیس‌ها تیرکمان‌هایی با خود حمل می‌کردند تا ماکاک‌ها را بترسانند.

خبرنگاران رویترز در سال جاری، از جمله در اوج تهاجم میمون‌ها در اوایل سال ۲۰۲۴، سفری به لوپبوری داشتند.

با افزایش شکایات پس از فوریه، مقامات مسلح به تیرکمان و تله دست به کار شدند تا نخستی‌هایی را که ویرانی به بار آورده بودند و حتی برخی از ساکنان را ترسانده بودند تا برای محافظت در خانه‌هایشان میله‌های فلزی نصب کنند، وارد عمل شدند.

جیرات بوآپرومارت، ۵۴ ساله، گفت: ما باید خودمان را در داخل قفس نگه داریم، ما حتی در خانه‌های خودمان هم آزادی نداریم. آنها حاضرند هر چیزی که می‌توانند از ما بدزدند.

 در ماه مه، مقامات فشار علیه میمون‌ها را افزایش دادند، از جمله تقویت تلاش‌های عقیم‌سازی که در طول همه‌گیری آغاز شد.

دامپزشک محلی پاتاراپل منیورن از اداره حیات وحش دولتی در ماه سپتامبر گفت: هدف ما خنثی کردن همه میمون‌ها است. او گفت که میمون‌ها سپس در یک منطقه تعیین شده قرار می‌گیرند تا از آنها مراقبت شود.

پنج ماه پس از شروع کارزار دولت، بلاخره هیاهوی پستانداران لوپبوری با حدود ۱۶۰۰ میمون در اسارت، تحت کنترل درآمد.

برخی از گروه‌های حقوق حیوانات با مقامات در مورد عقیم کردن میمون ها، اما نه گذاشتن آنها در قفس موافق هستند.

ادوین ویک، بنیانگذار بنیاد دوستان حیات وحش تایلند، گفت: میمون‌ها رنج می‌برند، زیرا در حال حاضر در قفسی هستند که برای آنها طراحی نشده است. این برای آنها مناسب نیست.

ویک، دولت را تحت فشار قرار داد تا بودجه را به وزارت پارک‌های ملی، حیات وحش و حفاظت از گیاهان، که دارای پرسنل آموزش دیده در زمینه مراقبت و درمان حیوانات است، افزایش دهد.

منبع خبر "فرارو" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.