طرز تهیه سوپ کدو حلوایی با شیر؛ طعم خاص پاییزی

فرارو یکشنبه 27 آبان 1403 - 14:07

یکی از پرطرفدارترین پیش غذاهای پاییز و زمستان سوپ کدو حلوایی با شیر است که با انواع سبزیجات می‌شود آن را درست کرد.

برای طبخ این سوپ خوشمزه کدو حلوایی، سیب زمینی و پیاز را تفت داده و با آب مرغ بپزید. سپس مواد پخته شده را پوره کرده و با شیر مخلوط کنید تا سوپ غلیظ شود.

برای طعم بهتر می‌توانید از ادویه‌ها و سبزیجات معطر استفاده کنید. برای مطالعه رسپی این سوپ با جزئیات کامل در ادامه همراه ما باشید.

مواد لازم جهت تهیه سوپ کدو حلوایی با شیر

مواد لازم جهت تهیه سوپ کدو حلوایی با شیر به شرح زیر است:

کدو حلوایی ۱ عدد متوسط
پیاز ۱ عدد
هویج ۱ عدد
آب مرغ ۴ پیمانه
شیر نصف پیمانه
سیب زمینی ۲ عدد متوسط
فلفل  به میزان لازم
نمک به میزان لازم
زردچوبه به میزان لازم
پابریکا به میزان لازم

طرز تهیه سوپ کدو حلوایی با شیر شامل مراحل زیر است:

مرحله اول: تمیز کردن سبزیجات

ابتدا در یک ظرف مناسب پوست کدو حلوایی، سیب زمینی و پیاز را جدا کرده و سپس درون کدو حلوایی را تمیز کنید و به اندازه‌های دلخواه برش دهید. سپس یک عدد پیاز و دو عدد سیب زمینی را خرد کنید.

مرحله دوم: تفت دادن پیاز و کدو حلوایی

یک ماهیتابه مناسب را روی حرارت قرار دهید و به میزان لازم روغن بریزید و پیاز را اضافه کنید. بعد از تفت دادن پیاز، به آن کدو حلوایی، سیب زمینی خرد شده و ادویه ( نمک، فلفل، زردچوبه، پاپریکا) را اضافه و تفت دهید.

مرحله سوم: پخت سوپ

یک قابلمه درب‌دار مناسب را روی حرارت قرار دهید و همه مواد ( پیاز، سیب زمینی، کدوحلوایی) تفت داده شده را داخل آن بریزید. سپس به آنها چهار پیمانه آب مرغ اضافه و درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید تا سوپ آماده شود.

مرحله چهارم: اضافه کردن شیر

بعد از پخت سوپ با استفاده از گوشت کوب مواد سوپ را پوره کنید. سپس به آن نصف پیمانه شیر اضافه کرده و با شعله ملایم درب قابله را بگذارید تا سوپ به خوبی غلیظ شود.

مرحله آخر: سرو سوپ

بعد از آماده شدن سوپ آن را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید تا خنک شود. سپس در ظرف سرو بریزید. برای تزیین سوپ می‌توانید از جعفری تازه و خامه استفاده کنید.

نکات مهم در خصوص تهیه سوپ کدو حلوایی با شیر

طرز تهیه سوپ کدو حلوایی با شیر؛ طعم خاص پاییزی

در ادامه به چند نکته طلایی برای تهیه سوپ کدو حلوایی اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

میزان مواد و ادویه کاملا به خودتان بستگی دارد و قابل تغییر است.

برای داشتن طعمی متفاوت، می‌توانید از کمی زنجبیل استفاده کنید.

اگر آب مرغ نداشتید، می‌توانید از اسانس مرغ استفاده کنید.

منبع: اکالا بلاگ

منبع خبر "فرارو" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.