طرز تهیه دسر موز و نسکافه، خوشمزه و شیک

فرارو یکشنبه 27 آبان 1403 - 21:29

فراروـ دسر‌ها یکی از محبوب‌ترین و متنوع‌ترین خوراکی‌ها در سراسر جهان هستند. دسر‌ها پای ثابت مهمانی‌ها و یکی از اصلی‌ترین منو‌های خوشمزه رستوران‌ها هستند که معمولاً پس از غذا سرو می‌شوند؛ زیرا شیرینی موجود در آنها به هضم بهتر غذا کمک می‌کند و یک عصرانه دلنشین در کنار چای و قهوه به شمار می‌روند. دسر‌ها در طعم‌های گوناگونی مانند دسر وانیلی، میوه‌ای، زعفرانی، شکلاتی و... تهیه می‌شوند و هر کدام طرفدارن ویژه خود را دارند. دسر موز و نسکافه یکی از انواع دسر‌های خوشمزه و مجلسی است که پایه شیر دارد و در ترکیب با پودر قهوه و موز طعم ویژه‌ای دارد و باید حتما یکبار مزه آن را امتحان کنید. اگر به دنبال درست کردن یک دسر خوشمزه، شیک و خیلی راحت برای مهمانی و پذیرایی در منزل هستید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه دسر موز و نسکافه همراه ما باشید.

مواد لازم

شیر پر چرب: ۲ پیمانه
خامه صبحانه: یک و یک دوم پیمانه
موز بزرگ: ۱ عدد
شکر: یک چهارم پیمانه
قهوه فوری یا کاپوچینو: ۱ بسته
وانیل: ۱ قاشق چای‌خوری
پودر ژلاتین: ۴ قاشق چای‌خوری
آب سرد: ۴ قاشق غذاخوری
پودر پسته برای تزیین: به میزان دلخواه

طرز تهیه

برای درست کردن این دسر خوشمزه ابتدا خامه صبحانه را داخل یک کاسه بریزید و روی بخار آب جوش قرار بدهید تا خامه نرم، شل و یکدست شود. موز را پوست و کاملا پوره کنید و کنار بگذارید. ۴ قاشق غذاخوری آب سرد داخل یک کاسه بریزید و پودر ژلاتین را روی آن بپاشید و ۵ دقیقه زمان بدهید تا اسفنجی شود. شیر، شکر، وانیل و پودر قهوه یا کاپوچینو را داخل یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت کم اجاق گاز بگذارید و هم بزنید تا شیر گرم شود و شکر در آن حل شود. بعد پوره موز را اضافه کنید و هم بزنید و بعد خامه شل شده را به این ترکیب اضافه کنید و هم بزنید تا به صورت یکدست با مواد مخلوط شود. توجه داشته باشید که مواد فقط باید گرم شود و اصلا نباید بجوشد. حالا قابلمه را از روی اجاق گاز بردارید و پودر ژلاتین اسفنجی شده را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شود. اگر مواد دسر دون دون است، حتما آن را از صافی رد کنید. حالا مایه دسر را داخل لیوان‌های مخصوص دسر بریزید و به مدت ۴ تا ۵ ساعت داخل یخچال بگذارید تا دسر ببندد. در آخر روی دسر را به دلخواه با پودر پسته تزیین کنید، نوش جان. 
نکات مهم
نشاسته ذرت شبیه آرد است و رنگ سفیدی دارد. نشاسته ذرت همچنین بافت نرمی دارد، به طوری که اگر مقداری از آن را بین دو انگشتتان بمالید، صدایی شبیه به جیرجیر از آن می‌شنوید. استفاده از نشاسته ذرت در انواع دسر‌ها و غذا‌ها عامل غلظت است. توجه داشته باشید که نشاسته گندم با نشاسته ذرت تفاوت دارد و نمی‌توان این دو را جایگزین یکدیگر کرد. نشاسته ذرت را می‌توانید در بسته‌بندی‌های بهداشتی از فروشگاه‌های مخصوص لوازم قنادی تهیه کنید.

منبع خبر "فرارو" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.