به گزارش خبرنگار ایسنا، سردار مسعود قنبری، عصر امروز(۲۸ آبان) در نشستی خبری، بااشاره به فرارسیدن چهل و پنجمین سالگرد تشکیل بسیج، اظهارکرد: برنامههای هفته بسیج امسال -۲۹ آبان تا پنجم آذر- با شعار «بسیج با مردم، برای مردم» برگزار میشود.
وی افزود: البته از چند هفته قبل برنامههایی را به همین مناسبت آغاز کردهایم، اما تمرکز اصلی برنامههای ما در این هفته خواهد بود.
جانشین فرمانده سپاه نبی اکرم(ص) کرمانشاه تصریح کرد: برنامههای تدارک دیده شده برای این هفته با سه هدف امیدآفرینی برای مردم، زنده نگه داشتن جهاد مقاومت و خدمات رسانی به مردم برگزار خواهد شد.
وی با بیان اینکه محور اصلی این برنامهها بیانات مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب و منویات ایشان و امام راحل است، ادامه داد: تلاش میکنیم تا در برنامههای امسال الگو سازی را مورد توجه قرار دهیم. برای نمونه پزشک بسیجی توانمند، کشاورز بسیجی فعال، هنرمند بسیجی متعهد، ورزشکار بسیجی با اخلاق، خیرین بسیجی و... را از طریق رسانهها معرفی کنیم.
قنبری تعداد برنامههای تعریف شده در سطح کشور برای هفته بسیج را حدود ۸۰ عنوان برنامه اعلام کرد و گفت: ۶۹ مورد از این برنامهها را در کرمانشاه اجرا خواهیم کرد.
وی دیدار سراسری بسیجیان با رهبر انقلاب، مسابقات بزرگ کتابخوانی، افتتاح طرحهای عمرانی و محرومیت زدایی، اعزام گروههای جهادی و خدمات رسانی به مناطق عشایری و روستایی، برپایی بیمارستان صحرایی با تمام بخشهای تخصصی و فوق تخصصی و ارائه خدمات رایگان در مناطق محروم، آزادسازی زندانیان معسر با کمک مومنانه، سرکشی از خانواده شهدا، اجتماع شکوه پایداری بسیجیان، افتتاح راهیان نور شمال غرب کشور و ... را از جمله این برنامهها عنوان کرد.
جانشین فرمانده سپاه نبی اکرم(ص) کرمانشاه در بخش دیگری از سخنانش بااشاره به شکل گیری بسیج در شروع انقلاب اسلامی، گفت: در بینش امام راحل، مهمترین مجموعهای که میتوانست جامعه را هدایت و حمایت کند خود مردم بودند، به این شرط که در یک قالب و ساختار قرار بگیرند تا در زمان لازم به رفع نیازهای جامعه کمک کنند.
وی افزود: مهمترین قالب و ساختاری که برای شکل گیری این مجموعه در کشور توسط امام راحل در نظر گرفته شد، بسیج بود. البته مسئله بسیج مردم از صدر اسلام وجود داشت، به گونهای که پیامبر برای همه جنگها بسیج مردمی را شکل میداد، بنابراین امام خمینی(ره) احیاگر این تفکر زمان پیامبر بودند.
قنبری تاکید کرد: زمانی که انقلاب به پیروزی رسید، فضایی در کشور بوجود آمده بود که کشور درگیر مشکلات پساانقلاب بود، سپس جنگ شکل گرفت، درحالی که ارتش و سپاه به عنوان متولی اصلی دفاع از کشور ساختار و سازماندهی لازم را نداشتند، بنابراین بسیج به فرمان امام(ره) شکل گرفت و به عنوان یک پشتیبان توانست بسیاری از غیرممکنها را در جنگ ممکن کند.
وی یادآورشد: در آن زمان بسیاری از جوانان کسب و کار، دانشگاه و درس و مدرسه را رها میکردند و در پشت خط مقدم آموزشهای دوساعته میدیدند و سپس وارد خاکریز میشدند، در مقابل دشمن میایستادند و سینه خود را آماج گلولههای دشمن میکردند تا از کشورشان دفاع کنند.
جانشین فرمانده سپاه نبی اکرم(ص) کرمانشاه با بیان اینکه پس از هشت سال دفاع مقدس بسیج توسط مقام معظم رهبری رشد و تعالی پیدا کرد، گفت: آنچه که باعث شده از ابتدای انقلاب تاکنون شور انقلابی در بین مردم ما زنده بماند، بسیج بوده است.
قنبری در ادامه با بیان اینکه نهاد مقدس بسیج پس از هشت سال دفاع مقدس نیز در عرصههای مختلفی به حل مشکلات کشور کمک کرده، عنوان کرد: یکی از شاخصترین اقدامات بسیج در حوزه نهضت آبرسانی و محرومیت زدایی است که هم اکنون نیز در سطح استان کرمانشاه اجرایی میشود.
وی اضافه کرد: امروز تفکر بسیج نه تنها در ایران، بلکه در بسیاری از کشورهای منطقه خصوصا در جبهه مقاومت نیز گسترش پیدا کرده است.
انتهای پیام