صفدری در گفت و گو با ایسنا، افزود: مصرف خون ماهیانه استان بیش از ۱۲ هزار واحد است که تنها ۷ هزار واحد آنبرای بیماران تالاسمی ماژور استفاده می شود.
وی بیان کرد: در حال حاضر میزان اهدای خون در استان هم اکنون تامین کننده ۵۰ درصد نیاز خونی سیستان و بلوچستان است.
مدیر کل انتقال خوناستان همچنین گفت: مهربانی و صبوری مردم استان به اندازه ای است که همیشه یاور سازمان انتقال خون در پویش های مختلف بوده اند.
وی ضمن تاکید بر اهدای ماهیانه حدود۶ هزار واحد خون در استان افزود: اهدای خون بسیاری از بیماری های افراد را مانند غلظت خون پیشگیری از بیمارهای قلبی کبد چرب و رسوب آهن که عامل سرطانهای خونی می تواند باشد بر طرف می کند.
مدیرکل سازمان انتقال خون سیستان و بلوچستان گفت: این استان، سه هزار و ۶۴۶ بیمار تلاسمی دارد و این بیماران چشم انتظار اهدای خون از سوی مردم هستند.
صفدری افزود: تالاسمی یکی از شایعترین بیماریهای خونی ارثی به شمار میرود که تشخیص آن بر اساس انجام یک آزمایش خون ساده با هزینه اندک امکانپذیر است.
صفدری گفت: اکنون میزان بیماران تالاسمی در سیستان و بلوچستان، سه هزار و ۶۴۶ نفر است که از این تعداد هزار و ۷۴۶ نفر در زاهدان، ۲۳۷ نفر زابل، ۸۷۳ نفر در ایرانشهر و ۷۹۰ نفر در چابهار از سوی مراکز انتقال خون و بیمارستانها خدمات میگیرند.
وی ادامه داد: در واقع بیماران تالاسمی استان روزانه بین ۳۵۰ تا ۳۶۰ واحد خون دریافت میکنند که با وجود افزایش اهدای خون از سوی مردم نوع دوست از ابتدای سال تاکنون نسبت به مدت مشابه سال گذشته با توجه به اینکه بیماران تالاسمی هر هفته یا هر دو هفته نیازمند دریافت خون هستند و از مصرفکنندگان همیشگی خون به شمار میروند استان همواره با کمبود ذخایر خونی مواجه است.
مدیرکل سازمان انتقال خون سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه استان در زمینه بیماران تالاسمی بیشترین آمار را در کشور دارد و جزو استانهای پرمصرف است، عنوان کرد: با توجه به اینکه دسترسی مردم در ۲۰ نقطه جمعیتی استان به پایگاههای انتقال خون سخت است انتظار داریم خیران برای خرید اتوبوس انتقال خون را همراهی کنند.
انتهای پیام