به گزارش خبرنگار ایسنا، نرگس یوسفی امروز(۲۹ آبان) در نشست نواب روسای هیاتهای ورزشی شهرستان کرمانشاه، با تاکید بر لزوم افزایش سرکشی و بازرسی از باشگاههای ورزشی بانوان، اظهار کرد: هرچند در طول سال بازرسین اداره کل ورزش و جوانان بازرسیهایی را از باشگاههای ورزشی دارند، اما این کافی نیست و باید نواب بانوان هیاتها خودشان نیز نسبت به مسئله بازرسی از باشگاههای ورزشی بانوان اهتمام جدی داشته باشند.
وی افزود: از همه نواب بانوان هیاتهای ورزشی میخواهم بصورت منظم از باشگاههای ورزشی بانوان بازدید مستمر داشته باشند و داشتن مجوز ، مربی کارت دار، میزان اخذ شهریه و نیز عدم تجویز مکملهای ورزشی غیرمجاز را به ورزشکاران مورد بررسی قرار دهند.
مسئول امور ورزش بانوان کرمانشاه با اشاره به شیوع مصرف مکملهای ورزشی غیرمجاز بین زنان ورزشکار، تصریح کرد: بانوان رکن اصلی خانواده هستند و ورزش زمینهای است تا سلامتی را به خانواده خود تزریق کنند، بنابراین مصرف مکملهای ورزشی غیرمجاز به بهانه رسیدن به یک اندام مناسب میتواند برای کانون گرم خانواده خطرآفرین باشد.
وی اضافه کرد: متاسفانه تعدادی از مربیان باشگاههای ورزشی مکملهایی را برای لاغری سریع برای زنان ورزشکار تجویز میکنند که برخی از آنها روانگردان هستند و اعتیاد زنان ورزشکار را به این مواد و حتی ابتلا به سرطان را در میان آنها به دنبال دارد و گاها حتی منجر به مرگ آنها میشود.
یوسفی یادآور شد: بسیاری از این زنان ورزشکار آگاهی کافی در خصوص این مکملها ندارند که در این زمینه باید اطلاع رسانیهایی صورت گیرد.
وی تاکید کرد: اگر نواب بانوان در بازرسیهای خود از باشگاههای ورزشی زنان متوجه تخلفی از این دست شدند، حتما آن را صورتجلسه کرده و در اختیار بازرسی اداره کل ورزش و جوانان استان قرار دهند.
مسئول امور ورزش بانوان استان در ادامه با بیان اینکه حوزه فعالیتهای ورزش بانوان در استان گسترده است، افزود: متاسفانه عدم اطلاع رسانی مناسب باعث شده تا این فعالیتها چندان دیده نشود.
وی تصریح کرد: در این راستا به همه نواب روسای هیاتهای ورزشی استان تاکید میشود که تمام فعالیتهای ورزشی خود را علاوه بر اطلاع رسانی به اداره کل ورزش و جوانان، به اطلاع روابط عمومی هیات برسانند تا در فضای مجازی و رسانهها منتشر شود.
یوسفی همچنین بر لزوم افزایش طرحهای استعدادیابی در ورزش بانوان تاکید کرد و گفت: اکنون فصل استعدادیابی است و مدارس نیز مسابقات نواحی خود را آغاز کردهاند، لذا نواب بانوان هیاتهای ورزشی برنامه ریزی داشته باشند و از این مسابقات بازدید کنند و استعدادهای برتر رشتههای خود را انتخاب کنند.
وی در ادامه به افزایش تخصیص اعتبار به ورزش بانوان در سالجاری اشاره کرد و افزود: ۴۰ درصد از کل اعتبارات هیاتهای ورزشی متعلق به ورزش بانوان است و باید نواب بانوان آن را از روسای هیاتهای خود مطالبه گری کنند تا در این حوزه هزینه شود.
آمار و اطلاعات ورزش بانوان کرمانشاه بروز نیست
در ادامه این نشست، نسوری مسئول امور ورزش بانوان شهرستان کرمانشاه نیز با بیان اینکه آمار و اطلاعات ورزش بانوان در این شهرستان بروز نیست، اظهار کرد: برای نمونه در برخی از هیاتهای ورزشی آماری مبنی بر اینکه چه تعداد داور، مربی، ورزشکار، ملی پوش و ... دارند، وجود ندارد.
وی افزود: نواب بانوان باید این آمار و اطلاعات را در سامانه «مبین» وزارت ورزش ثبت کنند تا یک بانک اطلاعاتی را از ورزش بانوان داشته باشیم.
مسئول امور ورزش بانوان شهرستان کرمانشاه تصریح کرد: برخی از هیاتهای ورزشی نیز گاها مسابقات و برنامههایی را اجرا میکنند که ما را در جریان آن قرار نمیدهند و هیچ پوششی در فضای مجازی و رسانهای داده نمیشود.
وی با بیان اینکه نیمی از جمعیت یک میلیون نفری شهر کرمانشاه را بانوان تشکیل میدهند، عنوان کرد: باید از این ظرفیت برای پررنگتر شدن حوزه فعالیت ورزش بانوان استفاده شود.
نسوری در پایان گفت: هیاتهای ورزشی به مناسبتهای مختلف مانند روز مادر، روز دختر و ... میتوانند برنامههایی را برگزار کنند و تعداد ورزشکاران سازمان دهی شده خود را افزایش دهند.
انتهای پیام